Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdfgg

Wolalybyscie miec corke?

Polecane posty

Gość amaaaaaaaaaaala
Ja tam chłopca nie chcę. Same problemy z takim, wszyscy faceci są tacy sami, jakby urósł, to byłby takim chamem, jak inni :O A kobiet mają klasę, są mądre, mogą się ubrać ładnie.

Piękne to jest każde dziecko niezależnie od płci :D czy to chłopczyk czy dziewczynka :P

Gość ja chciałam bardzo córkę
mąż też, bo miał 2 braci i w ogole samych chłopaków w rodzinie. Urodzil sie nam syn i jest najsłodszym i najpiękniejszym dzieckiem na świecie. Przynajmniej nie muszę go ubierać w te debilne róże, które teraz są wszechobecne i cięzko coś dziewczynce dostać w innym kolorze. Jest super łobuziakiem i w ogóle nie będe się rozpisywac bo rozpływam się na samą myśl o nim. Kolejnego chcę też chłopca!

Gość takajednakobita
no nie wszytskie maja klase, jednak wiekszosc ma. ja po prostu nie chce miec syna. mozecie na mnie wyzywac- ale naprawdę nie chce. taki psychiczny uraz. moj facet tez chce coreczke. ale synka tez mógłby miec, ja nie. oczywiscie jesli juz by sie urodzil to przeciez go nie zostawie. ale jakbym miala wybierac to wybralabym corke.

Gość a ja wole chlopca bo dziewczyn
y zazwyczaj w wieku 15 lat zachodza w ciaze i puszczaja sie z kim popadnie a z chlopcami nie ma takich problemow

też argument mogą się ubierać ładnie hahahah A chłopcy i faceci to nie? Rany panuje stereotyp że dziewczynki ładne, grzeczne, mądre, dobrze się uczą i wogule takie ach są a chłopcy to brudasy, nieuki, niechluje łobuzy i wogule be. Nieprawda płeć nie warunkuje tego wszystkieg wiele zależy od wychowania.

Gość takajednakobita
a nie wyobrazacie sobie tej troski tatusia o coreczke? pierwszego chlopaka,dylematy czy tez okres.mozecie byc takimi przyjaciolkami, mozecie radzic sobie nawzajem i chodzic na zakupy. jak ja , mama i tata. zawsze mialam z nimi lepszy kontakt niz bracia.

Gość takajednakobita
wyzywacie tak na kobiety,a same nimi ejstescie. jak widzicie po sobie (badz nie) nie kazda dziewczyna to szmata!

Gość ananamana
Wszyscy chlopcy wg was to brudasy klamcy pijacy glupki i psy na baby, to z kim w takim razie planujecie zrobic sobie te idealne corki? ;)

takajedna... a ty idiotko obrażasz facetów a sama jednemu (albo niejednemu :o ) dajesz dupy głupia tępa krowo :o

Gość takajednakobita
chwila, ja nie wrzucilam wszytskich do jednego worka-ale na pewno znacie nie jednego brudasa i pijaka. z 4 synow cioci tylko 1 wyszedł na ludzi. inna ciocia ma 3 corki i syna- corki po studiach,pracuja, syn pije. oczywiscie kobiety tez moga miec nalogi,ale faceci sa na to bardziej podatni.

Chciałabym mieć syna. Jestem matką chrzestną chłopca i przyznam szczerze,że świat małej dziewczynki jest dla mnie abstrakcją:-)No,ale jak będzie dziewczynka, jakoś trzeba będzie ten świat ogarnąć.

Gość takajednakobita
a ja wole chlopca bo dziewczyn : czy ja wyzywam Cię od krow? miej chociaż do siebie szacunek. ogarnij sie, nie bede sie znizac do Twojego poziomu i po prostu tego nie skomentuje.

no a ja znam wiekszosc "córeczek" ktore wpadly w wieku 15 lat, nie skonczyly szkoly i nadal daja dupy byle komu wiec nie pierdol glupot 😴

Gość Mam czas
i wole mieć trzech złodzieji jak jedne kurfe!!!

do siebie szacunek mam, do takich tępaków jak ty nie 🖐️

Gość takajednakobita
a ja nie znam ani jednej, ale nie wykluczam ze i takie nie istnieja. a pijakow pod sklepem jest duzo, o wiele wiecej niz kobiet. ( chociaz i takie istnieja). tak, to kobiety idąć ulicą gwizdają na facetów, klepia po tyłkach i zaliczają każdą po kolei.... mozecie nie wrzucac wszytskich do jednego worka? bo przy okazji wrzucacie tez siebie....

Gość takajednakobita
nie masz :) nawet zdan nie potrafisz poprawnie składać.

Gość ulka ch.
A ja znam trzy siostry (z jedną z nich chodziłam do szkoły), każda od małego była wychowaywana na "księżniczkę". Teraz jedna jest fryzjerką, druga wpadła w wieku 15 lat z chłopakiem, który ją zostawił, a trzecia pracuje w Niemczech przy jakichś babciach od 10 lat i do Polski nie przyjeżdża. Z kolei moi kuzyni pokończyli farmację, jeden jest lekarzem. Świetnie się ubierają, mają znakomity kontakt z ciocią. Nie są niechlujami itp.

a ja czekam na syna , ale jeszcze jak płci nie znałam-moje marzenie to nie córka czy syn, tylko moje największe marzenie aby ta istota którą noszę w sobie -aby była zdrowa.A wypasione autka czy różowe kiecki i lale-to akurat najmniejszy problem ;)

Gość amaaaaaaaaaaala
Chcę też napisać, że dziewczynki są zawsze bardzo uzdolnione artystycznie: śpiewają, tańczą, recytują, graja w przedstawieniach :)

ty za to potrafisz 😴 Chłopcy zaliczają bo dziewczynki łatwe dają dupy :D Jaka tępa kurwa z ciebie :D takim debilkom powinni dzieci odbierać

Gość 654654
a ja wole chlopca bo dziewczyn : uspokoj sie , PO CO WRZUCASZ NA INNYCH? PMS MOZE MASZ? NIE MOZECIE KULTURALNIE TUTAJ ROZMAWIAC? WIDZE ZE NIE. JA CHCE MIEC CORKE I SYNA. CORECZKE DLA SIEBIE I TATUSIA A SYNKA TEZ DLA SIEBIE :)

Gość nie chce corki
potem wyrosnie taka mala cipa, szczerzaca zeby do facetow. Widze dzisiejsze nastolatki, takie male dziwki. I wiele z nich pochodzi z normalnych, porzadnych domow ale jednak wplyw rowiesnikow jest ogromny. Nie, nie chce corki :O

Gość córka to porażka
kobiety są mniej intelligentne i mniej osiągaja w życiu niz mężczyźni. Tak jest i tak bylo od wieków. A jak córka jest brzydka i nikt nie chce się z nią ożenic, to dopiero dramat. Chłopak zawsze da sobie radę.

Gość takajednakobita
dzieci odbierać ? a co ja je zabijam lub krzywdzę? zastanów się nad tym co piszesz. chce mieć córkę i koniec. A Victoria Beckham..zla matka jest bo zawsze chciala miec corke? nie sądze...

Gość ulka ch.
Nieprawda, że są bardziej uzdolnione artystycznie! Po prosty dużo mamuś wysyła swoje córeczki na jakieś kółka czy chóry i im wmawiają: "Jak pięknie śpiewasz". Byłam świadkiem występów takich gwiazd i uszy bolały. A osobiście znam takiego chłopaka, który śpiewa, po prostu świetnie. Nie ma co, stereotypy są i będą :O

Gość takajednakobita
a najlepsze w tym wszystkim jest to że same wyzywacie na siebie :) jak bedziecie mialy corke to co? nazwiecie ja mala szmatą? będziecie wołać " chodź szmatko!"? ;/ ogarnijcie się drogie panie.

Gość córka to porażka
będzie wołała; "chodź mała dziwko"