Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DirtyPeopleXX

Mam już dośc-problem z matką

Polecane posty

Gość prawdziwaowieczczkaboza
Wiecie - i znowu to samo co w moim przypadku - czy i gdzie ta 16 latka jest ochrzczona. Wcale? Nie. We Włoszech chyba. Albo w Anglii. Musiałaby się dowiedzieć, ale zły chrzest bo po chrzcie powinna być kościelna CHOĆ TROCHĘ. Nic. Ale może się mylę jednak uważam, że chrzest był w Anglii, wszystko źle przez to i tyle. A miał być w Rzymie i WTEDY by ci rodzice tę Anglię ograli, a tak nią pieprznęli bo nawet tej Anglii nie umieją się pozbyć wiecie i spasowali i tyle :( No a to są 2 panstwa. Ale w sumie chrzest w Polsce i co? I wszystko ograne. Po co w Anglii chrzest czy Włoszech? W Polsce i daliby jej radę, a tak ich ograła i tyle. :(

Wiecie - ja nie mam prawa już ingerować w tę osobę tu, ale wiecie liceum to tylko dla lekarzy, no prawnik i tyle. Ale czy to coś dostanie wtedy? Powinna iść NISKO w kwiatki, wyjść za mąż, dzieci mieć i tyle. No ale to nie moja sprawa. Może nawet i doktorat w Polsce robić JAK JA. Jeszcze ktoś mi powie, że komuś zawiszczę że sie uczy - ANI TROCHĘ no ale Polska...

Wysoko szkoły to się po prostu traci Maryję i tyle. Zawsze tak jest. Ja też straciłam Maryję przez wysoką szkołę. Widocznie jej była najwyższa i tyle. No ale kościelna i tyle. Choć byle co tam robili. I tak jest, że katolickie szkoły są NAJWYŻSZE, ale po cichu i tyle. A reszta to tam - lepiej mieć rodowód i wszystko olewać bo pózniej będziesz się po głowie pukać, a już nic nie wrócisz czasu - nic a nic :(

Gość monononsensopedia
Wyjdź stąd! pierdzielisz 3 po 3, bez ładu i składu, a dziewczyna ma naprawdę problem. Tych twoich pożal się Boże- postów nioe da się czytać, także miło i przyjemnie Ci zakomunikuję- WYPI.ERDALAj. A Tobie autorko topiku współczuję bardzo. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, dlatego tym bardziej jestem zszokowana. Pomyślę co mogłabyś zrobić. Dam znać jak coś wymyślę.

Gość prrawdziwaaaowwwieczczkabozzza
A niech sobie robi co chce - jednak jej matka wyraźnie myśli dla mnie, że ma się wydać i tyle. No tragedia rodzinna no wydaj się i spadaj. coś tam o USA jej mówili to tak pasuje. A ona powinna iść w szkoły, ale żadne super wyższe tylko zawsze patrzeć kasy bo ją ma na dodatek i tyle. Ale niech sobie robi co chce. Wiecie - dziś w sklepie spotkałam gościa KUBEK W KUBEK jak taki jeden wiecie, którego widziałam ostatnio w Niemczech. No to jego brat jest RODZONY wiecie - w Polsce on jest. Też taki głos dziwny wiecie, na ręce obrączka - ZARDZEWIAŁA? nie wiem. Ale chyba ten mój brat wiecie z Niemiec ma brata w Polsce i tyle. Żonatego - pewnie dzieci ma. TO DLATEGO wiecie ich rozdzielili, matce nie powiedzieli, że bliźnięta - i podmienili dziecko bez znaczenia. No bo wiecie 1 dziecko wielka matka - bez przesady, nie? No i od razu ja wiedziałam, że nie może nic wyjść bo dostanie choroby psychicznej. Wcześniej samobójstwo, że nie połapała się, że z bliźniakami chodzi w ciąży i tyle. I wszystko pasuje słuchajcie bo dalszego ciągu nie rozumie nikt, ale to pasuje, że to brat bliźniak jest tego gościa, ale chyba dwujajowy. No nie sądzę, że jednojajowy, ale nie wiem - trochę tam podobny - może i jednojajowy - trochę czasu minęło. Takie rzeczy robią widzicie i tyle :( No ta matka by się zabiła gdyby wiedziała co się stało, a ojciec by OSZALAŁ. Tak to wygląda przez to cicho i tyle. A ten jego brat bliźniak czy ktoś? Imię wiem i chyba ograny bo w sklepie z NAPOJAMI go spotkałam z jakimś kolegą chyba wiecie i pytał go czy mu zabrakło kasy wiecie na napój. No ja kupiłam sok z witaminami, a on miał pełno coli, piwo, jakiś alkohol. No w każdym razie bardzo podobny typek - normalnie BRAT BLIŹNIAK wiecie i ten głosik taki SPECYFICZNY. No kiedyś sie dowiemy co to się właściwie stało i tyle. No w Polsce wiecie bez wydania się to życia nie ma, gdzieś tam to jeszcze, ale tu - absolutnie. I tyle. A ja mam może też mam siostrę bliźniaczkę. Kto wie? Raz jedna nauczycielka widziała mnie PODOBNO gdzieś gdzie mnie nie było - w średniej to było - i caly czas mi wmawiała, że to ja jak ja tam do dziś nie byłam wiecie. Może mam siostrę bliźniaczkę? Ale wątpię i tyle :(

Wiecie - w tej całej historii autorki topiku CHODZI WYŁĄCZNIE O MIESZKANIE. Żeby się straciła matce z oczu i zostawiła jej wolne mieszkanie. Ojciec był złapany na haka - sama nie wiedziała po co się chce wydać. Dzieci nie miała, nie umiała zajść. Nic nie rozumiała, ale pasowało jej wziąć sobie dziecko z Wielkiej Brytani. Też nie rozumiała czemu. Tam USA to wydać się jest dla niej i tyle. Takie ma myślenie - no nie - URODZIĆ I ODDAĆ DO ADOPCJI - to jest USA. Wydać się to też, ale urodzić i adoptować. No to kto to tak myśli? Włoszki. A ta wiecie we Włoszech mieszkała - co tam robili nie wiem wiecie, nie moja sprawa. Dopóki dziecko było malutkie mogli być, ale do szkoły spieprzać bo by coś znaczyło i tyle. Pewnie tak było, ona tego nie rozumie. Niech se robi co chce bo wiecie - NIE MOJE TO DZIECKO. Matkę jej wskazałam, ojca też, niech sobie myśli sama dalej. Babcię w USA też ma. Teraz musi szukać w życiu jak ja - może coś znajdzie. Alb się modlić? Przy okazji nie zaszkodzi na pewno. Naprawdę. No może przesadzam z tym bratem bliźniakiem, ale pasuje mi to idealnie i tak wszyscy na niego wiecie, że się nie ożenił wiecie - daliby mu święty spokój. Chyba przez brata bliżniaka. No czy to jest bliżniak i brat? Musieliby się zapoznać i tyle. No tak aż mi się wierzyć nie chciało taki podobny. I wiecie - to imię ... to chyba brat. Nie mogę jaka historia i tyle :(

Wiecie - jakbym go jeszcze KIEDYKOLWIEK spotkała - tego starszego, a tego młodszego też -ale zwłaszcza starszego to mu powiem, że młodszy ma LEPSZE imię - naprawdę, ale czy chciałby żyć w Polsce i tyle. A jakby go nazwali tak jak chcieli to po nim. A tak go zmienili, została pierwsza literka żeby sie domyślił, że ma brata bliżniaka i tyle. Oni nawet podobnie się czeszą słuchajcie czy ja nie wiem a przecież się nigdy nie widzieli. No soka z witaminami poszłam szukać bo w sklepie nie umiałam znaleźć i gościa widziałam. No to brat bliźniak, nie?

Ach wiem wiecie o co tam chodzi - oni chcieli te imiona zamienić bo wiedzieli, że jak tak zostawią to po tym co miał mieć to drugie. Ale nie wiedzieli czemu. I MIELI JE ZAMIENIĆ i wszystko by grało, a tak 2 tragedie bo w takim razie ten w Polsce nie ma dzieci i tyle. A ten drugi nie jest żonaty wiecie. No a powinien być nieżonaty i mieć OK imię, a ten drugi powinien mieć to drugie imię i mieć dzieci. A nie ma, a jest żonaty WYŁĄCZNIE na dzieci i tyle. I tych dzieci nie ma. I kto to chrzcił i gdzie? Gdzie oni byli chrzczeni? Jeden i drugi źle. Ale to jeszcze muszę sobie przemyśleć. Nieźle, nie?

Wiecie - i żeby mnie nikt nie pomawiał bo uważałam, że stała mi się STRASZNA KRZYWDA NIEWYOBRAŻALNA, że mnie jakieś zera ostatnie DLA MNIE wyrzuciły z tych kwiatków teraz i tyle. Bo ten właściciel widać ma brata rodzonego i mieszka tu niedaleko mnie. No to rodzoną rodziną jego nie jesteście - od rodzeństwo adoptowanego. A on ma brata bliżniaka w Polsce. Nie wiem czy ci ludzie są normalni - od razu skreśliłam mordercę, że mu wali na łeb. Ale myślałam, że się rozmyśli i mogę wrócić. No nie wiedziałam, że zabił. A wiecie - BIOLOGICZNA rodzina jest NAJWAŻNIEJSZA. Przynajmniej dla mnie. Reszta to kasa i tyle :( I ja też mam brata PRZYRODNIEGO - ten sam ojciec i jaki wstrętny był i też musiałam mu wybaczyć BO BRAT. Co wy sobie nie myślicie i tyle :( I wiecie przez złe imię moje i chrzest ja wiem, że ten w Niemczech to jest mój brat adoptowany a ten tu w Polsce JEGO BRAT nie i tyle. I koniec. Bo mam złe imię. Inne imię i dobre życie a złe imię i złe życie i tyle. A tam też myśleli, myśleli - on miał się nazywać tak jak ten, ten inaczej i koniec. A wiecie - ten tu by się nie przyznał do mnie. No bezdzietne małzeństwo - to ja nie poważam. No aż tak nisko upadłam? Niestety takie życie W POLSCE ZWŁASZCZA, ze samobójczyni w ciąży , mężatka warta więcej niz on bezdzietnie żonaty i koniec. Dlatego w tej pracy byłam jaka byłam, wróciłam w Polsce i gra. Co to ruska z 2 dzieci normalnie tam żyjąca nie jest warta najwięcej? No chyba wam wszystkim bije na łeb jeśli jest coś ważniejszego w zyciu niż rodzina. Co tenis stołowy? POLSKA szkoła? Bez sensu i tyle :( Przez to oni mają co mają a ja też. Nie da sie ukryć :( Może kiedyś będzie lepiej i tyle... :(

I wiecie - ja już mu tam tyle nawymyslałam, żeby go nie zabili, że naprawdę. No ale on lubi morderców. No to więcej już nie mogłam bo to tam morderca jego ulubione towarzystwo i tyle. No wiecie - to nie przeskoczysz i tyle. BYLEBY NIC JUŻ NA MNIE NIE BYŁO - bo naprawdę czuję się czysta jak łza i o nich tam zapominam na zawsze. Naprawdę dużo sobą prezentują dla kogoś kto 5 lat uczył sie o ochronie przyrody - jedno deptanie doniczek. Naprawdę :( No i niech się odwalą i tyle. Ja rozumiem, że to ich metoda jest ale może trafię gdzieś normalnie i tyle. Bez deptania doniczek i niszczenia rzeczy, darcia się, wrzeszczenia i tak dalej, przekleństw. Po co mi to? To jest w szkole a roślinach powinno być OK. Jak dla mnie - nic nikomu nie robią. Jeszcze ładnie rosną. Banda dekli i tyle - jak dla mnie :(

Wiecie - bo sobie na pole nie przyszłam i WSZYSTKO PRZEZ TO. BO MIAŁAM BUTY DZIURAWE bo mi 2 krotna morderczyni całe buty zniszczyła i przez to nie poszłam najbardziej bo sie zastanawiałam ile jeszcze w tych butach dni przeżyję - 1 dzień, tydzień . Na polu było mokro i postanowiłam nie iść. Wiecie - głowa też mnie bolała, ale poszło mi o buty i koniec. A teraz mam wszystko gdzieś i tyle. :(

Bo mnie mordera wyrzucił bo dzieci nie mam. A ON KURWA MAĆ ma i to ile? A jak ma to niech sie nimi zajmnie i się ode mnie tym bardziej odpieprzy dalej bo wiecie - jakiś Arab nie będzie mą rządził i koniec. Ja nim też mi powie. A zdupiaj czubku - ja mu na to - po prostu na skrzynce usiadłam , godzinę mi miałeś odpisać i karę wrąbać też miał prawo bo nie zgłosiłam zejśćia. To wszystko. Do domu - sam zdupiaj do domu głupi downie zasrany i tyle mnie to obchodzi po wsze czasy co twoja głupia morda, której CHWAŁA BOGU NAJWYŻSZEMU nawet już dziś nie pamiętam. I tyle myślę o tym wszystkim i o jednej ŚMIESZCE - niech się kurde śmieje dalej i sie nie zesra ze śmiechu. Bo co jej zostaje. A reszcie też. I koniec. Tyle umieją Ślązacy i koniec. I dlatego paszporty mają w Polsce wszyscy bo BEZ RÓŻNICY i to jest prawda. A kto jest uczciwy ten jest naiwny i tyle. A co tam robi Kościół Polski to ja naprawdę nie wiem. Pomylili państwo. Jak dla mnie. ?

No bo wiecie - jakby jeszcze Niemiec StAMTĄD mnie do tego domu odesłał. ARAB Z ALBANI. No wiecie - jedynie, ze mu w ryja nie wrąbałam bo żreć co nie mam i tyle. Niech tam spierdala Koran klepać nazat do ALBANI i tyle mnie to obchodzi. A każdy komu zależało miał być mądrzejszy I KONIEC. A najbardziej 2 krotna morderczyni o której SŁYSZEĆ NIE CHCĘ bo idę na policję i tyle. Laska po podstawówce warta więcej ode mnie - no w Niemczech, ale w Polsce się nie dam i koniec. Bo jej tu nie ma i tyle. A może powinna? I tyle.

I wiecie , zeby ta 2 krotna morderczyni o mnie nie stała bo jak ją spotkałm to dostanie ten krasnal TAK W MORDĘ że się przewróci i zaleje krwią. I to deską. I koniec. I tyle mnie obchodzą jakieś pierdoty 150 cm wzrostu WREDNE i WSTRĘTNE. Do widzenia i koniec. I innego rozwiązania nie ma moi drodzy. Jakieś gówno 150 cm w kapeluszu niech się ode mnie odwali i tyle. Bo normalnie zabiję i koniec. Takie gówno górą - niech zapyla jeszcze szybciej i TYLE MNIE TO OBCHODZI! AMEN :(

Wiecie - ja się o Arabach nigdy źle nie będę wyrażać bo są przewrotni ale to inna wiara i tyle. Ale generalnie Arab na Zachodzie jak Polak na zachodzie - co on tam robi i tyle. I koniec :( Jakie on tam może mieć wartości jak rodzinę olał? No chyba, że ma rodzinę tam? Mało kto i tyle. Żadnych. Jak nie rodzina to nic i tyle. Taka prawda i tyle. I wiecie więcej wam niczego nie powiem bo bym musiała za dużo napisać a to są sprawy prywatne już i koniec i tyle. I koniec. Mam nadzieję, że już wszystko jest czyste niczym śnieg i tyle. Albo nie wiem co. I koniec. Bo co więcej?

Gość DirtyPeopleXX
prrawdziwaaaowwwieczczkabozzza dobra daj sobie spokoj z "radami" w moim topiku, juz wiecej nic nie pisz u mnie