Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocnik szukaczy pracy

jaki prezent dla koleżanki w ciąży od kolegi?

Polecane posty

Słuchajcie, jestem facetem i mam koleżankę która jest teraz w 6 miesiącu ciąży. Zamierzam ją odwiedzić, bo dawno się nie widzieliśmy i chciałbym jej coś zawieźć dobrego. co polecacie by jej kupić do jedzenia? czy mogę jej zawieźć jakieś własne przetwory "z piwnicy"?

Gość saadetewr
pewnie byle nie splesniale hehehe

nie, spleśniałe raczej nie są, to jest sperma mojego kota w sosie poziomkowym

Gość ................;;;;;;;;;;;;;
Świetny pomysł :) Najlepsze byłyby morelowe, brzoskwinowe, bo takie na pewno nie uczulają ;)

21:58 wredny podszywacz przetwory mam np. truskawki, czarną porzeczkę, inne soki oraz sosy domowej roboty a ze sklepu co możnaby jej kupić do zjedzenia?

Gość 123...szukam!
zawiez flaszke żytniej i słoik korniszonów:p

Gość hopsa lala
miło z Twojej strony :) mało jest teraz ludzi z klasą :P jak chcesz coś kupić to najlepiej jak kupisz jakieś owoce, ale te przetwory to też dobr pomysł ja wogóle jak do kogoś idę do zabieram coś z sobą, ostatnio kupiłam mandarynki jak miałam sie zobaczyć z koleżanką u niej w domu

kup jej kwiaty tylko nie róże a jakiś fajny bukiet w wesołych kolorkach na pewno będzie miło zaskoczona :) i jakieś ubranko dla dziecka tylko nie rozmiar mikro typu 50/56 bo pewnie takich mnóstwo jeszcze dostanie :) A tak w ogóle to fajny z Ciebie gość, ze myślisz o koleżance :)

wolę się nie bawić w ubranka jednak :) to moja dobra znajoma a nie chcę przychodzic z pustymi rękoma.

Gość malagenia
Moim zdaniem możesz kupić coś niezobowiązującego. Wydaje mi się, że np. świeczka zapachowa tego typu będzie dobrym pomysłem: http://zapachdomu.pl/Czeresnia-Maly-sloj-p57.php taki prezent jest moim zdaniem uroczy, także koleżanka na pewno się ucieszy.

Gość mysle zeeeeeeeeeeee
owoce albo jakies soki teraz sa nawet takie specjalne dla ciezarnych

Gość Asia 125d
ja dla mojej koleżanki zrobiłam koszulke z grafiką baby loanding w rozmiarze męskim, super projekt który zamówiłam w firmie Projektant Nadruków i poczta wysłali MI :) http://www.projektant-nadrukow.pl/