Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MiRacle87990

pomóżcie nie wiem co mam zrobić??? już zdurniałam ....

Polecane posty

naprawde proszę o pomoc..... poznałam nie dawno jakieś 2 miesiące temu faceta starszego od siebie, (biorąc pod uwagę rok bez faceta,bo były umarł:( )mmmniodzio typek...no fajnie....tylko ze był karany siedział w kiciu...hmm....pomyślałam w sumie...może nie będzie tak źle????...wydziarane plecy i klata...zajebisty wygląd fizyczny, aczykolwiek nie do końca pominąwszy gips na prawym ręku i rane na nodze... dobra powracam do sensu tego tematu...więc spotykał się ze mną mówił że chce mieć taką dziewczynę która będzie mu wierna, której będzie zależało na nim itp.itd.ect...po tych kilkunastu spotkaniach pisze do mnie dziewczyna ,,szok,, cytuje jej sms ,,Proszę nie pisz do niego już więcej,, Ładnie, pięknie....pozostawiłam tą sytuacje bez odzewu...następnego dnia typek udał głupka i powiedział żebym się nią nie przejmowała. A za dwa tygodnie znów taka sama akcja więc co??? Czy ja wyglądam na Ciemną???? hmmm...zadzwoniłam do tej typiary i powiedziałam co i jak a ona najpierw nic się nie odzywała a potem powiedziała, że on przedstawił jej inną wersje, że nie widział się ze mną na pewno,a już na pewno nie spał ze mną. No i koniec końców każdy na każdego się obraził.....no dobra....ale po co wczoraj ten DUpek pisał do mnie sms i dzwonił???? mówił mi że będzie ok...że z tamtą już stanowczo skończył a tu przed chwilą sms znowu od niej. Kurcze musiałam ją zablokować bo mi skrzynkę zawaliła swoimi mądrościami. I co ja mam zrobić???? Kopnąć Typa w zadek????nie rozumiem tej całej chorej sytuacji....

nie no w tym momencie to są żarty..... rozumiem....dałam się wplątać w coś co nazywa się po prostu ,,Głupota Roku 2011,,

Gość
kopnac typa w zadek i pogadac z ta laska zeby tez go kopnela w koncu oszukuje ja tak samo jak ciebie jak ty go kopniesz to pewnie znajdzie sobie inna

Dyrektore świetna wypowiedz.....kurcze tylko po co rozmnażać takich......aaaa !!!! szok....a poza tym to typol mocno nagiął mi nerwa...to jest jakaś przesada....albo już tylko kabaret:P