zmartwiona88 0 Napisano Marzec 21, 2011 25 lutego mialam dostac okres niestety nie dostalam go do tej pory, nie mam zadnych objawow na okres, robilam dwa testy ostatni w czwartek (17 marca) i oba wykazaly ze nie jestem w ciazy, jak myslicie co sie dzieje? na dniach zrobie chyba kolejny test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malibuuu 0 Napisano Marzec 21, 2011 Jest wiele przyczyn z których możesz nie mieć okresu,może stres? zaburzenia hormonalne? choroba? albo wkręcasz sobie za bardzo że pewnie jesteś w ciąży i dlatego...brak okresu nie musi od razu oznaczać ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Marzec 21, 2011 tez wdaje mi sie ze to nie ciaza ale dla spokoju robie te testy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ...............;;;;;;;;;;;;;;; Napisano Marzec 22, 2011 :o Zamiast robic kolejne testy idz do ginekologa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Marzec 23, 2011 wizyte u ginekologa mam juz ustalona ale niestety dopiero na 20 kwietnia;/ wiec moze przez ten czas macie jakies porady zebym sie uspokoila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zmartwiona88 0 Napisano Marzec 24, 2011 jest tutaj ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach