Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa mery

kurde pomocy

Polecane posty

Gość ela1990.
luteine miałam brac 10 dni a @ dostałam 8 dnia i luteine odstawiłam,,ale ten okres skąpy 2 dni

Gość kolorowa mery
no i jak nie ma tak nie ma okresu chyba trzeba powturzyc test a jak nie to isc do gina

Gość ChlopekRoztropek
@ Kolorowa Mery Zdecydowanie powinnas udac sie do ginekologa. Jezeli nie masz jakies swojego godnego zaufania, to lista sprawdzonych znajduje sie na stronach wpadki

Gość Michał Zaradny
Witam W przypadku, kiedy stosowana przez Was metoda antykoncepcji zawiedzie najbezpieczniej sięgnąć po tabletkę antykoncepcji awaryjnej, która jest bezpieczną i skuteczną metodą zapobiegania ciąży po niezabezpieczonym stosunku. Chociaż może być stosowana do 72 godzin (3 dni) działa najbardziej efektywnie po zastosowaniu w ciągu pierwszych 12 godzin po stosunku. Więcej na ten temat nawww.wpadka.pl , a pod adresem http://wpadka.pl/zapytaj-eksperta możecie skorzystać z porady eksperta. Pozdrawiam --- eRzecznik serwisu www. wpadka.pl masz 72 godziny

Gość dziubek456
Dni płodnych się nie oblicza. Cykle mogą się od siebie różnić. Może kup sobie mikroskop owulacyjny? np afrodyta. Na podstawie sliny będziesz wiedziała w jakiej fazie cyklu jesteś....