Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatyononaono

Napiszcie coś o swoich pasjach i jak je realizujecie:)

Polecane posty

Gość jatyononaono

Nie wiem czy mi się zdaje czy ludzie coraz mniej czasu poświęcają na swoje pasje hobby, albo ich w ogole nie mają:) napiszcie czym się interesujecie i na co jesteście w stanie poświęcac dużo swojego wolnego czasu , tak na poważnie, a nie że moją pasją jest " zaliczanie panienek":) Ja sama interesują się fotografią i im więcej czasu na to poświecam tym bardziej zdaję sobie sprawę jak mało jeszcze wiem:) Codziennie czegos się dowiaduję i dużo czasu zajmuje czytanie ksiażek na ten temat, oglądanie zdjęc i oczywiście robienie ich.Narazie nie mam " profesjonalnego aparatu", ale stwierdziłam, że żeby sobie taki kupic to naprawdę trzeba juz cos wiedzieć, żeby to miało sens:)

Gość taka_jedna_sobie......
mnie jest nie stać na moje pasje..

Gość kamelkowerty
jak kogoś nie stac swoje pasje to znaczy, że nie sa to jego pasje

Gość taka_jedna_sobie......
a co to za teoria?? :D

Gość moją pasją jest łacina
Piszę pracę doktorską. Od czasu, gdy zajmuję się tym zawodowo, trudno mówić o hobby - czasem mam tego dość, jak pewnie każdy swojej roboty. Poza tym to lubię poszerzać swoją tzw. wiedzę ogólną tzn. czytam książki z różnych dziedzin, od chemii po historię cyrku i chociaż w żadnej z tych dziedzin, naturalnie, nie staję się specjalistką, to sprawia mi przyjemność poznawanie świata od innej strony. Np. ostatnio czytam sporo o bliźniętach syjamskich zrośniętych głowami i ich wspólnej lub odrębnej świadomości - a nie jestem lekarzem i pewnie mi się ta wiedza nigdy nie przyda. Jak je realizuję: przeważnie raz w tygodniu chodzę do biblioteki. Lubię słuchać też audiobooków w drodze do pracy.

Gość ja nie mam pasji
nie stac mnie na zadne pasje niestety ;) Moze w przyszlym zyciu 🖐️

Gość kot.13
latam szybowcami w sezonie który już się niedługo zacznie, inwestuję w moją pasję swój czas, interesuję się tematem:-) potrafię znaleźć cały weekend lub uszczknąc cały tydzien lub dwa by non stop być w aeroklubie, przyjeżdzam kiedy się da nawet gdy nie ma pogody sprzyjającej do latania- zawsze znajdzie się coś do zrobienia lub można spotkać podobnych sobie ludzi więc nawet siedzenie pół dnia przed hangarem i gadanie coś wnosi w moje życie.