Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karcia87....

Wojewódzka Poradnia Konsultacyjna ds. Szczepień Ochronnych w Katowicach

Polecane posty

Gość karcia87....

Mojej córeczce zrobił sie na lewej rączce odczyn poszczepienny po szczepionce na gruźlicę, lekarka dała nam skierowanie do Wojewódziej Poradni Konsultacyjnej ds. Szczepień Ochronnych w Katowicach i kazała dzwonić by się umówić na konkretny dzień. Dzwonie tam od wczoraj, numer jest niedostępny, dzwoniłam na informację i dostałam jeszcze inny numer do nich, ale też jest niedostępny, a my mieszkamy w sporej odległości od Katowic, czy może jest tu jakaś mama, która była w tej poradni? Czy trzeba tam się umawiać na konkretny dzień czy też można pojechać tam w ciemno? Już mnie cholera bierze bo na nasz region jest to jedyna taka poradnia i za cholerę nie można się z nimi skontaktować :O

Gość karcia87....
Czyli trzeba będzie tam jechać... Ja pier.... :O Obłęd jakiś...Dzwoniłam do sekretariatu przychodni, ale tam niczego nie można się dowiedzieć. POLSKA SŁUŻBA ZDROWIA.. Szkoda słów.

Gość a po cholerę
chcesz tam jechac???? Od razu Ci powiem, że mimo wszystko każą Ci dzieciaka dalej szczepić, bo ani ropień, ani powiekszone węzły po BCG nie stanowia przeciwwskazania. Co najwyzej natną ropień i puszczą w następne szczepienia.Paranoja, ale no coż... :-o

Gość a po cholerę
heh, ja też nie i stąd znam temat od ''podszewki'' :-p

Gość karcia87....
Ja jestem z okolic Częstochowy, dlatego nie bardzo uśmiecha mi się jechać tam tylko po to by się umówić :/

Gość a po cholerę
niestety takie dziadowskie państwo mamy...Serwuje się dzieciom goowno nie modyfikowane od 40 lat(dosłownie), nieskuteczne i dające mnóstwo powikłań :(. Ostatni przypadek-mały Kubuś - gruźlica poszczepienna mózgu...:(

Gość iojiojio
up