Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklana_pułapkaaaa

Angielski ! help !

Polecane posty

Gość szklana_pułapkaaaa
nie stać mnie na korepetycje:( sama czasami siadam przed internetem i probuje cos zrozumiec ale to nie to samo... eh...głąb jestem jesli chodzi o angielski:O

Gość szklana_pułapkaaaa
mam jeszcze 20 takich zdań :O masakra...pomozesz mi?

Gość szklana_pułapkaaaa
1Chopin and Mozart __famous composers. a)were b )was c) is 2.Joan of Arc __ English.She was French. a)doesn't b)weren;t c)wasn't 4.He__ work yesterday.He was ill. a)didn't b)doesn't c)wasn't 5.They__tennis yesterday. a)plaif b)plays c)played 6.I___last night. a)not cooked b)didn't cook c)didn't cooked 7.A-What__on Fridey night? B-I went out with my friends. a)did you do b)did you c)you did 8.Did you __a good time? a) had b) have c) has 9.I__my boyfriend yesterday.he was in London. a)didn't saw b)didn't see c)don't see 10.He__me some beautiful flowers for mu brithday. a)buy b)buyed c)bought 11.____ dressed a)make b)get c) go 12.___ a drink a)have b )use c)come 13.____out on a Friday night a)have b)see c)go 14.___an email 15.____breakfast a)can b)come c)have 16.We didn't go out a)last night b)the last night c)tomorrow night 17.I started learning English ___. a)ago three years b)tyhree years ago c)three years before 18.She didn't come to class___. a)afternoon yesterday b)the last afternoon c)yesterday afternoon 19.We went out on___. a)the night b)night of Friday c) Friday night 20.My sister got married ___, a)the last year b)last year. c)year last

Gość szklana_pułapkaaaa
i teraz tak. 1.c 2b 3c 4a 5c 6b 7a 8b 9b 10c 11b 12a 13c 14a 15c 16a 17b 18c 19c 20b dobrze?

Gość szklana_pułapkaaaa
Jesteś kochana , super , ze sa jeszcze ludzie którzy pomoga zupełnie bezinteresownie :)

Gość szklana_pułapkaaaa
Czyli wszystko ok :) a czy pomogłabys mi jeszcze?! to bym napisała reszte zdań?!:)

Gość lekooomankaaaaa
no dobrze pisałam a jakby inaczej. korepetycje to 20zł/h więc nie przesadzajmy.

Gość szklana_pułapkaaaa
1.Ts there__milk in the fridge? a)a b)an c)any 2.There are___chairs in the kitchen. a_any b)an c)some 3.I don't want ___coffe, thanks a)some b)any c) many 4.___cigarettes do you smoke a day? a_how much b)how many c)how 5,___water do you dring? a)how much b)how many c)how 6.A-.How many orangews do you eat a week? B-.___.I don't like oranges. a)none b)any c)lot 7.I___buy a new car a)am going to b) go to c)am going 8.What___to do next summer? a)you aregoing b)do you go c)are you going 9.We___have a holiday this summer. a)don't go to b)aren't going to c)aren't go to 10. AWhat do you think is going to happen? B.I think ___leave her husband. a)she goes b)she's going c)she's going to.

Gość szklana_pułapkaaaa
12.They eat a lot of ___in Japan and China. a)rice b)pasta c)cheese 13.Macaroni and spaghetti are kinds of__. a)pasta b)rice c)salad 14.In the Mediterranean they use a lot of olive___ a)butter b)oil c)fish 15.people often put___in salads a)lettuce b)ketchup c)cereal 16.Let's have ice cream ___dessert. a)on b)for c)by 17.It's January.___month is February. a)next b)after c)on 18.Today is Monday.___is Tuesday a)yesterday b)today c)tomorrow 19.I usulally have coffe and toast for___. a)breakfast b)dinner c)eating 20.Peas and carrots are my favourite___. a_meals b)eating c)vegetables

Gość szklana_pułapkaaaa
I etraz tak w 20 raczej bedzie C , w 19 A, 18 C , 17 chyba B , 16 A, 15 chyba A ...dobrze kombinuje?

Gość lekooomankaaaaa
ja jak czegos nie rozumiałam to siadałam przed www.ang.pl i starałam pojąć. Z tego co widać dziewczynie inetrnet nie pomaga tak więc pozostaje albo pomoc korepetytora albo pomoc koleżanki tudzież nauczyciela, który ją uczy i na pewno korepetycji udziela w szkole w ramach zajęć.

Gość szklana_pułapkaaaa
wez je skopiuj wszystkie razem Dziękuję Ci bardzo z całego serca:) czy mogę sie jakoś odwdzieczyć?;)

Gość szklana_pułapkaaaa
Usiade jeszcze dzisiaj , jak tylko obiad zjem :) będę siedziała az cos mi wlezie do tej głowy;) Dziękuje Wam jeszcze raz !! Mam nadzieje , ze za jakis czas to ja bede mogła pomoc komus z angielskiego na tym forum :) zycze Wam miłego i udanego dnia dziewczynki !!!:)