Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaaa75

Chętnie wyrażę opinię o podkładch....doradzę

Polecane posty

Gość Justynaaa75
a ile mozesz maxymalnie wydać na podkład? pytam aby znlezc dla Ciebie odpowiedni odcien w przystępnej cenie

Ja wam powiem że Max Factor lasting performance to jest shit jakich mało :O dlaczego on tak ciemnieje na twarzy?

Gość Justynaaa75
z tym giordani, to jest tak, że po nim jest efekt jednolitej skóry, tani, ale efekt w miarę, tylko ze tworzy maskę bo jest cięzki

Gość evica665544232
jesli pytasz mnie to nie wiem, to zalezy. jako ze te z wyzszej polki zazwyczaj starczaja na dluzej czasem sie to oplaca ;) chociaz jesli znalazlabys cos lepszego w cenie tanszej to przeplacac bez sensu :)

Gość Justynaaa75
max Factor i Revlon mają to do siebie ze ciemnieją na twarzy, z tyłu opakowania powinno pisac ze po 60 sekundach od nałozenia od zmieni odcien na ciemniejszy...na revlonie jest napisane

Gość fdrgd
A ja mam cały czas problem z doborem podkładu :O a to za jasny, a to za ciemny, a to za rzadki :O Teraz uzywam Ireny Eris, kolor tiramisu ale wydaje mi sie, ze jest troszke za ciemny. Chcialabym uzyskac efekt jak np ona: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/89ab6009518d2eb7.html Moglabys mi polecic jesli oczywiscie znasz jakis dobry i fajny rozswietlacz ?

Gość Justynaaa75
Revlon Photo Ready... sprawdza się przy cerze tłustej i jasnej ze skłonnoscią do niedoskonałosci.... do jasnej cery odcień shell.... wtapia się w naturalny odcien i ładnie ujednolica

Gość Justynaaa75
jezeli chcesz uzyskać efekt tej aktorki również polecam Ci revlon photo ready odcien shell

Gość Justynaaa75
po tym podkładzie mozna też użyć pudru sypkiego rozświetlającego, efekt bedzie naprawdę podobny

Gość evica665544232
a nie ciemnieje ? :)

Gość evica665544232
Zmuda do mnie wyglada jak mulatka po wakacjach :)

Gość Justynaaa75
ten odcien który napisałam też ciemnieje, ale do tego stopnia ze daje efekt jasnej buzi, on ma odcien prawie kremowy a później tworzy się na twarzy taki porcelanowy, lekki beż

Gość dkfghg
a co sadzisz o podkladach clinique???

Gość dkfghg
to nie zmuda, a maja bohosiewicz

Gość Justynaaa75
podkłady clinique są do cery która ma problem, jest zbyt tłusta, albo świeci się strefa T itd... są dobrej jakości, ale ktoś kto niema zbyt wiele do ukrycia, bo niema problemu z cerą nie powinien wydawać pieniędzy na tego typu produkt

Gość fdrgd
ok dzieki :) a znasz jakis fajny rozswietlajacy sypki puder ? :)

Gość evica665544232
mi sie pokazala Zmuda w tym nowym serialu na 1 :)

Gość Justynaaa75
Co do typu urody ten pani, powinna ona bardziej uwidocznić kości policzkowe, ponieważ ma pociągłą twarz...

Gość Justynaaa75
Rozswietlający puder sypki tańszy a dobry to MAC select Sheer Lose a z lepszych to naprawdę boski SMASHBOX

Gość Justynaaa75
cena tego pierwszego to ok 40 zł a drugiego 120

Gość NLHLHLN
a powiedz mi, co proponujesz do cery mieszanej i szczegolnie latem, kiedy makijaz ma tendencje do splywania??? :-0 co sie wowczas sprawdza??? no i jeszcze cos przy okazji: bardzo poci mi się glowa, kiedy jest wyzsza temperatura. normalnie prawie w ogole sie nie poce, tylko ta glowa :-0 :-0 masz na to jakas rade???

Gość dkfghg
ja uzywam walsnie clinique, bo duzo podkladow mnie uczula, poza tym mam tlusta cere i casem syfy, anti-blemish byl najlepszy jak do tej pory, even better za mocny, super balance malo kryje. moze cos innego polecisz podobnego albo lepszego od anti-blemish clinique

Gość Justynaaa75
radzę używac te kosmetyki które zawieraja kwas mlekowy i glikolowy, gdyż mają one najmniejszy rozmiar cząsteczek spośród wszystkich kwasów AHA i w związku z tym są najlepiej absorbowane przez skórę i najskuteczniej działają kwasy AHA pomagają regulować proces odnowy komórkowej i złuszczają zrogowaciałe, martwe komórki w zewnętrznej warstwie naskórka, która uległa zgrubieniu, na skutek np. częstego opalania lub też dlatego, że u niektórych osób naskórek rogowacieje szybciej niż u innych. i wazna informacja..zdolnosc kwasów do eksfoliacji obniża sie z czasem...dlatego efekty zawsze są widoczne bardziej na początku. wazne jest tez to, ze mozna zrobić krem w domowym zaciszu

Gość Justynaaa75
na alto przed poceniem chronia tabletki , zapomniałam nazwy ale pani w aptece ci coś poleci