Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynaaa75

Chętnie wyrażę opinię o podkładch....doradzę

Polecane posty

Gość dkfghg
a drugie pytanie mam na temat szamponow i odzywek, ale takich profasjonalnych, uzywalam kerastase, loreal expert i matrix, po 2 pierwszych wlosy tluste juz po umyciu, oklapniete, matrix mi pasuje. teraz sie zastanawiam nad goldwellem, co ty na to??

Gość Justynaaa75
goldwell to pełna profeska, naprawde profesjonalne kosmetyki...ale nie stosuj go codziennie, a raz na tydzien i myj włosy w letniej wodzie by zamknąć łuski włosa

Gość rfhgrtehar
i ty jestes kosmetyczka i kosmetologiem?:D z takimi radami?:D Kremy o wysokiej zawartości z ekstraktu rumianka lekko zmieniają odcień cery na jaśniejszy, skóra często wtedy zmienia się w odcień porcelanowy, wtedy fakt faktem łatwiej dobrać podkład co to qrva jest?:D wystarczy zaczac uzywac mineralow wsrod ktorych jest kilkadziesiat kolorow do wyboru i na pewno kazdy znajdzie dla siebie odcien :o oczywiscie mowimy o mineralach typi pixie czy edm a nie loreala :o

Gość dkfghg
a czemu nie mozna codzinnie stosowac goldwella??

Gość Justynaaa75
ales sie czepiła tego kremu rumiankowego haha

Gość rfhgrtehar
bo sorry ale jak z ciebie jest kosmetyczka to ja jestem baletnica, moze pochwal sie jakas bardziej fachowa wiedza niz z internetu?

Może katza masz i Ci szumi w głowie :D Kupiłam za małe spodnie chyba :(

Gość Justynaaa75
dyrektore ty masz tendencję do rozmów nie na temat

Gość Justynaaa75
wiedziałam, ze tak zrobisz i ze to napiszesz :)

Gość Justynaaa75
z tych dwóch tę drugą

Gość dkfghg
nie zwracaj uwagi, directore, to tlusta sfrustrowana baba, ktora nie ma zycia prywatnego i raz udaje faceta, raz kobiete. a tak na prawde nikt nie chce jej ruchac hahahaha

Gość NLHLHLN
odpowisz mi...?

dkfghg nie zwracaj uwagi, directore, to tlusta sfrustrowana baba, ktora nie ma zycia prywatnego i raz udaje faceta, raz kobiete. a tak na prawde nikt nie chce jej ruchac hahahaha Ja chcę :classic_cool:

Gość Justynaaa75
napisałam Ci, ze są tabletki w aptece na takie pocenie, a na lat wybierz typowy do skóry tłustej i długotrwały

Gość Justynaaa75
dyrektore to moim zdaniem pan koło 30, który nigdy nie spał z kobietą, ma swój wyimaginowany swiat i na kazdym kroku próbuje sobie udowodnić swoją inteligencję.... bo sami przyznajcie, jaki facet całymi dniami siedzi na kafeterii portalu kobiecym , albo gej albo nieudacznik życiowy albo sfrustrowany pan

Gość dkfghg
no to sie ruchajcie, jedna kij od szczotki co uwaza sie za gruba, druga tluste loszysko

Dyrektore 😭 ale ja je chyba oddam, za niskie biodrówki tu i ówdzie jak się nachylę to :O może się rozciągną? :classic_cool:

Gość dkfghg
ja mysle ze to jednak tluste brzydkie babsko, bo zaden normalny facet by sie nie bawil w takie rzeczy i nie wpierdalalby sie do kazdego tematu

Gość jtftfififtiftif
uzywalas moze podkladu gosha x ceptional wear? Jezeli tak to prosze o Twoja opinie :)

Gość dkfghg
dyrektore, wypierdalaj tlusto swinia i nie przeszkadzaj Justynie doradzac

Gość Justynaaa75
Dyrektore nie udawaj, ze cie to nie bulwersuje, pewnie masz tam jakiś podstawowy poziom wiedzy, ale jestes z patologicznej rodzinki i nie masz pleców dlatego też siedzisz w domku i uzalasz sie nad sobą... współczuję braku pracy ... to chyba ty wklejasz strony z googli a nie ja ... ja ciebie nie chcę obrazac, bo zal mi takich facetów, naprawdę, chocbyś nie wiem co napisął, wiem ze nie dotknąłes nigdy kobiety, czego oczwiscie ci współczuję... na pewno być chciał dlatego dam ci rade, wyjdz z domu, idz na miasto , do knajpy, zaloguj sie na portalu randkowym, ale daj swoje autentyczne foto i moze coś z tego bedzie...

Gość dkfghg
nie zwracajmy uwagi na tego tlusciocha

Gość dkfghg
a ty kij od szczotki 26/34 hahahaha, kosci i skora, taki rozmiar niskie laski nosza, a nie dlugosc 34, zeby nie bylo sama nosze 28/34

Gość Justynaaa75
rozumiem frustrację, prawda boli, dlatego dalej wyrzuć to z siebie... udowodnij sobie jak to potrafisz komuś inteligentnie dopiec... niech stracę, bede Twoim workiem treningowym, wiem wiem, potrzebujesz to z siebie wyrzucić, to zaden wstyd chodzić do seksuologa, on Ci wszystko wytłumaczy na lalkach, jak i gdzie się wkłada no i pewnie też nie wiesz co sie wkłada, ale nie martw sie on Ci wszystko wytłumaczy.... a teraz dalej, wyrzuć z siebie frustrację, masz okazję...no proszę