Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estranged33

Brak pracy- myśli samobójcze

Polecane posty

Gość stare przyzwyczajenia
to to nazywasz problemem ja od dzis jestem tez bez pracy, zarabiałem około 27 tys miesiecznie, nie wiem czy nie bede musiał wrócic do poziomu 6 tys. !!! jak mam kurwa zyc.

Gość 54687687
nie doczytalam Katwoice, a wojewodztwo wg danych statystycznych, z najmniejszym bezrobociem, to wlasnie Malopolska. Pierwsze slysze, by w Katowicach bylo najwiecej pracy :-D

Gość estranged33
Gdziekolwiek? A co to znaczy gdziekolwiek? Nie chcą mnie w Makro, Auchan, Realu, w Hotelach, w knajpach, w biurach i butikach. Znasz jeszcze inne gdziekolwiek?

Gość 54687687
Wybacz, ale jesli nigdzie nie chca...to chyba cos jest nie tak. Bo powiem ci szczerze, ze ja po kazdej rozmowie kwalifikacyjnej dostaje oferte pracy, powaznie. I wiem, ze jak ktos szuka, to znajduje..

Gość prrawdziwaowieczkabozzza
No bo zawsze zostaje wyjazd - NIBY, ale jaka jest prawda? Nie mam pojęcia powiem wam. naprawdę. Wyjazd za granicę. Idzie się do spowiedzi i po rozgrzeszeniu modli, żeby z tego rozgrzesznia coś dostać - i mieć to na stałe. I musi się od razu udać i tyle. Jak spowiedz jest dobra to wszystko powinno działać. Ja bym miała z rozgrzeszenia stała pracę, ale ... nie rozgrzeszyli mnie i tyle. A teraz mogą sobie wsadzić w zadek swoje rozgrzeszenie, może to komuś coś pomoże - mnie już nic. A kto jest winny tego dziadostwa w Polsce? Od 1000 lat KK i tyle. Jak dla mnie i koniec :( A wiecie praca - najlepiej z rodowodu. Jeszcze jedna praca NA SZCZĘŚCIE by się mnie trzymała z rodowodu oprócz ogrodnictwa. I tyle. No ale to nie jest żadna praca, którą bym NAPRAWDĘ chciała. Tylko stała byle jaka tam - stała po prostu. Bez sensu - sami rozumiecie. No hobby jeszcze mi zostaje. Wiem - niby to wiem.

Gość 54687687
prrawdziwaowieczkabozzza dziwnas :-D

Master111 ale z ciebie debil do kwadratu ja też nie mam prcy ale żyję po to aby pośmiać się jak PO przegra w tym roku wybory a to jest pewne i z tego jakiego kretyna mamy za prezydenta który wali gafę za gafą że aż trudno je zliczyć. Komorowski mógłby robic za błazna bo tylko do tego się nadaje.

Gość estranged33
Pewnie coś jest nie tak. Po prostu na tym Głupim Śląsku nie ma ofert pracy. I tyle. Jestem specjalistą ds. hotelarstwa( mniej więcej). Praca w hotelu była i jest moim marzeniem. Pomyślałam- skoro nie wyższe stanowisko to może niższe? Niestety aby być pokojówką trzeba mieć doświadczenie. To samo z kelnerką i innymi stanowiskami. Mam konto na infopraca.pl- często w statusie CV widnieje- zaakceptowano- czyli ok. A później głucho.

Nie ja jestem LOGICZNA, po prostu nikt nie chce mieć kłopotów w pracy i tyle. Każdy chce przyjść robić swoje rzeczy sobie A NIE? A Ty byś chciał siuchtać odr rana do nocy aż cię wyleją i nie zapłacą ci , tak? No to nie jesteś dziwny. Naprawdę :( Ja pracę miałam wiesz zawsze Z GÓRY zapłaconą i tyle. A Niemców nie rozumiałam i Śląska tam - no to tyle nie wiedziałam i koniec. A reszta to ciuchy są i jedzenie. I wiesz - nie mam w zwyczaju latać za kimś i zaglądać mu do talerza. Ani wiesz wytykać czy jest tak czy siak ubrany bo wiesz - albo jesteśmy ludźmi albo wilkami. Jak wilkami to rzeczywiście tak można, a wtedy fakt - ubrań wcale nie potrzeba i tyle :( Bardzo dziwne, nie? Też tak myślę :(

no ja na miejscu twojego chlopaka raczej na pewno bym cie rzucila nie dlatego ze jestes nieudacznikiem ale dlatego ze myslisz ze nim jestes (niska samoocena) . i twoje podejscie do zycia, widac nie nauczylo cie jeszcze pokory, za dobrze ci chyba bylo. i skoro samobojstwem chcesz roziwazac taki sory ale blahy problem w obliczu innych powazniejszych ktore jeszcze ci zycie naszykuje...to ja nie chcialabym m miec takiej dziewczyny ie mowiac o zonie...balabym sie miec z toba dzieci, zyc z toba...

Gość Daszeńka
do prrawdziwaowieczkabozzza - ty chyba masz cos z głowa, obstawiam schizofrenie, bo pierdzielisz jak potłuczona, sałata słowna.

wiesz - na tym zachodzie to jeden lumpeks - a to tak jest ktoś ubrany, a to siak. I wszystko jest idealnie tylko ja tam nie pasuję. Ją zabić. No to muszę pomyśleć inaczej. Nie chcę umrzeć BEZ SENSU. Zadźgana przez jakichś morderców. Dziś widziałam dwóch. Po co mi znowu to samo? A teraz będzie jak wrócę do Niemiec, że poleciałam na mieszkanie. Gówno prawda. Po prostu nie życzę sobie , żeby mi ARAB PŁACIŁ. A na pewno nie morderca. Wzięlibyście kasę ZA UCZCIWĄ PRACĘ od mordercy? On nie powinien płacić. Morderca nie powinien płacić i koniec. Nie dam się. Przykro mi :( Jeśli płaci morderca to jest źle i koniec :( Kto inny i byłoby Ok, a ten? I dlatego raz płacili, a raz nie na pewno - wszystko zależy od mordercy. No dziękuję. I teraz to wygląda jakby mi chodziło o mieszkanie tam. Dziękuję pięknie. Chodziło o kwiatki i koniec :( ps. wyjeżdżając nie wiedziałam, że ten co płacił jest mordercą. Ja pojęcia nie miałam że znowu mnie wyleje. I tyle z całości :( Nie chcę żadnych pieniędzy więcej od mordercy - zaraz sie z pracy wyniosę. I teraz DLATEGO boję się jechać. 6 morderców na mnie - jakie ja mam szanse? Zero przecież lub mniej :( Na szczęście mam te kwiatki i tyle :( Bo po mnie przecież! :( Z POLSKI!!!

Bo wiecie - dlaczego tam płaci morderca? Zeby nikt im nie dał rady. Bo nie umieją mu dac rady. I tyle :(No jedna Polska umie mu dac radę. Bo też ojca zabiła i tyle. A reszta?

Gość estranged33
Własny biznes? Za co?

Gość owieczka powinna ksiązke
wydac z swoimi wywodami

Gość ciekawe kto by tą książke
kupił? chyba jeszcze bardziej poyebany ktoś

Gość gość
Stary temat, ale odświeżam, bo czuję tak samo... Szukam pracy od 6 miesięcy. Wysyłam CV, chodzę na rozmowy, ale nic z tego nie wynika. Czuję się jak niepotrzebny śmieć, odpad społeczny. Jak ktoś taki może żyć? Trzyma mnie tylko to, że moja mama by tego nie przeżyła. Ja sama nie widzę dla siebie przyszłości...