Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanieeeeeeeeee

Dentysta! Ważne!

Polecane posty

Mam pytanie ;) Proszę bez głupich odpowiedzi,bo wiem,że to nie jest jakiś wielki problem..chce tylko zapytać. Idę niedługo do dentysty.Osiemnastkę mam niedługo ale chodzi o to,ze popalam. Problemu by nie było gdyby nieszła ze mną moja mama. Moje zęby są troche żółte ale to raczej nie jest wynikiem tego palenia,po prostu takie geny chyba. Piję 2-3 kawy dziennie,czy jeżeli dentystka będzie miała jakieś zastrzeżenia to mogę powiedzieć,że to od kawy? Szukałam tutaj już podobnych tematów, były - ale niiestety wypowiedzi jakieś z kosmosu :D Także odpowiedzcie mi :D i nie straszcie,bo wiem,że niektórzy kafeterianie lubią to robić :)

Hmmm, nie przypominam sobie, żeby dentysta pytał od czego ma się taki, a nie inny kolor zębów także raczej możesz być spokojna. W razie czego możesz zwalić na kawę. Inna sprawa, że mamę raczej z gabinetu wyproszą, może być na samym początku, ale później to już chyba nie, nie jesteś przecież małym dzieckiem.

Gość hmm*hmm
mi sie wydaje ze nie powinna nic powiedziec na temat koloru zebow,zawsze mozesz sciemnic ze od kawy jakby juz cos tam powiedziala hehe

Gość requiem dla snu ost
"Dentysta! Ważne!" "wiem,że to nie jest jakiś wielki problem..chce tylko zapytać." zdecyduj się, wazne czy nie?:O:O:O

Perwersja - dzięki :D Moja matka jest taka,że jakby dentystka tylko coś zasugerowała to Ona od razu popadnie w panike i będzie sie wydzierać.Wolałabym tego uniknąć. Czyli jak powiem,że to od kawy to sie nie zajarzy? ;)

Boże czepiasz się szczegółów. Napisałam tak żeby ktoś wszedł.

Nie piję kawy, nie palę, ale piję dużo herbaty, więc albo nie mam osadu albo trafiałam na samych konowałów. 🖐️

Gość patologia Masakryczna
dziewczyno masz 18 lat i z matka do dentysty chodzisz??? co za raczke cie trzyma???

Czarną liściastą lub granulowaną, ale porządną, kilka razy dziennie. Dziewczyna nie ma jeszcze 18 lat, więc potrzebny będzie pewnie podpis opiekuna na karcie.

tak bo moja matka jest nadgorliwa,musi wiedzieć za co ile płaci itd. poza tym nie zadałam pytania czy mogę iść z mamą do dentysty czy nie.