Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Safariiinka

co byście wybrali????

Polecane posty

Gość Safariiinka

gdybyście mieli do wyboru pracę w dwóch firmach: 1. Praca przy kompie 9h, praktycznie zero obowiązków,ale strasznie nudno bo nie ma do kogo nawet gęby otworzyć, nie ma klientów ani wspołpracowników(praca w pojedynkę)9godzin siedzenia na necie i odwiedzania różnych portali itd czy 2.Pracę np. w jakiejś hurtowni lub na linii produkcyjnej gdzie jest zapierdzial ostry i nie ma czasu nawet piernąć ale za to czas upływa błyskawicznie ???????????

oczywiście że 1 opcję :) zależy jeszcze ile płacą w obu :)

Gość Safariiinka
powiedzmy ze w tej drugiej o 200zł wiecej

Gość a gdzie więcej płacą
i gdzie jest dogodniejszy dojazd do domu, albo lepsze godziny pracy

Gość Safariiinka
bo ja mam wlasnie pracę z pkt 1, i zastanawiam się kiedy nadejdzie ta chwila kiedy oszaleję :) zanudzić się można na śmierć bo ile mozna na necie siedzieć i przeglądać w kołko to samo?gg, facebook, kafeteria,itd??pracuje tu juz prawie rok i naprawde początkowo się cieszyłam, że jestem sama nikt mi na ręce nie patrzy, totalny luz, ale teraz juz sama nie wiem czy nie wolałabym iść gdzieś gdzie czas płynałby szybciej...

Gość a gdzie więcej płacą
siedząc sama w biurze możesz po zrobieniu swojej roboty zrobić coś pożytecznego dla siebie: poczytać książki pouczyć się jakiś kurs robić a nie tylko głupoty w necie

Gość Safariiinka
ale znając zycie w nowej pracy nazekałabym ze np. nog nie czuje albo, że ręce mi odpadają...ale powiem wam ze tawet taka praca gdzie nic sie nie robi jest bardzo męcząca...nie mówiąc już o tym, że mało rozwojowa

Gość Safariiinka
ksiązek to ja juz tutaj tyle przeczytałam, że mam obrzydzenie jak na razie, do filmów też bo z neta oglądałam, na studiach zaocznych nie ma za bardzo nic do nauki przynajmniej na moich wiec nie ma nawet czego sie uczyć, a o jaki kurs ci chodziło??

Gość bąbowa
zachrzanianie fizyczne jest za to niebywale rozwojowe

Gość Safariiinka
no własnie nie mam czym tych głupot zastąpić :)

Gość Safariiinka
bąbowa-no wiem, że nie jest rozwojowe, ale czas płynie szybko i człowiek nie ma czasu na to by się nudzić, wiem z doświadczenia bo pracowałam kiedyś w takiej pracy