Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem w pracy

moj szef lubi mnie "za bardzo" a ja zle sie z tym czuje

Polecane posty

Gość mam problem w pracy

pracuje w barze, ok, wiadomo to jest troche luznejsza atmosfera, zwalszcza wieczorem, no i jako barmanka ten nie moge byc szara myszka, wiadomo rozmawiam z ludzimi /a w wiekszosci to faceci/ smieje sie, czasem troche wyglupiam. no i wzsystko by bylo o. moj szef w ciagu dnia jak jest trzezwy to jest zupelnie normalny,nie mam z nim problemu. ale wieczorem jak juz zaczyna sie picie, zarowno wsrod gosci jak i za brem to sie robi zbyt pewny siebie w stosuknu do mnie. jak klienci pija i mnie podrywaja to wiadomo, nie moge sie wkurzac ale zawsze jakos dyplomatycznie ich stopuje jak trzeba, tak ze nikt sobie na za duzo nie pozwala. a moj szef....lapie mnie, przytula, probuje pocalowac w policzek itd. caluje mnie wprawdzie tak przyjacielsko i dla zabawy w policzek, niby dla zabawy, ale mnie sie to nie podoba. nie wiem czy cos robie zle, ze sobie w ogole na to pozwala, moze moj otwarty styl bycia to powoduje, ale chce zeby nie robil tego. jak mu pare razy w zartach mowilam ze oberwie jak to jeszcze raz zrobi itd to nic to nie daje. macie jakies pomysly? najlepiej z doswiadczenia, jak ochlodzic faceta, bez wprowadzania niemilej amosefry, bo to w koncu moja praca, nie moge sie z nim klocic...

Gość konkretna33
A gdzie Cie obłapuje

Gość mam problem w pracy
nie zeby lapal mnie za tylek czy cos w tym stylu. tak w pasie jesli juz.