Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość by baby

szok szok szok

Polecane posty

Gość by baby

byłam w szoku jak kolezanka opowiedziała mi ,ze jakas jej mamy znajoma ,która ma juz 64 lata jak była młoda w wieku 17 lat usuneła pierwsza ciaze póżniej było ich jeszcze 10 które tez usuneła , obecnie ma 3 dorosłych dzieci! czy to możliwe jest????? podobno w tamtych czasach to było legalne !!! nie wierzyłam ,ale to prawda .., szok szok szok i jeszcze raz szok !

Ale co jest dla Ciebie szokiem? To, że było legalne czy to, że usunęła ciążę 10 razy?

Gość by baby
to,ze usuneła 10 razy ! teraz kobieta usunie jedno i ma traume do końca zycia ! przecież to nie przedmiot to zycie jest! chociaz teraz inna patologia się szerzy ..robienie dzieci na potęgę , a później proszenie w telewizji albo gmine o zapomoge bo nie ma co do garka włożyć ani w co ubrać stado dzieci !!! w tamtych czasach mogły gumy zawodzić nawet nie wiem czy były , ale w tych jest tyle antykoncepcji , a te baby jakieś durne są ..nie rozumiem tego !

Gość szkoda że siebie
ta baba nie usunęła przy okazji

Gość revlon
"chociaz teraz inna patologia się szerzy ..robienie dzieci na potęgę , a później proszenie w telewizji albo gmine o zapomoge bo nie ma co do garka włożyć ani w co ubrać stado dzieci !!! w tamtych czasach mogły gumy zawodzić nawet nie wiem czy były , ale w tych jest tyle antykoncepcji , a te baby jakieś durne są ..nie rozumiem tego !" nooooo racja!

Gość jak widać tzw. syndrom
poaborcyjny to mit. Kiedyś baby skrobały się na potęgę, zamiast antykoncepcji - skrobanka. Było to legalne, robili w szpitalu, a nie po kątach chooj wie gdzie. I to w większości ci sami lekarze - np. pan Piecha (ginekolog, były minister zdrowia), którzy teraz tak trąbią w telewizji przeciw aborcji. Hipokryci.