Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy z tej sytuacji jestwyjscie

wstydze sie zaprosic faceta do domu

Polecane posty

mieszkam z czlonkiem rodiny plci meskiej, sama mam 27 lat , w domu nikt nie dba o porzadek, wszedzie jest balagan, ja mam dosyc chodzenia i sprzatania....po mnie nikt tego nie robi w dodatku mam faceta ktorego z tego powodu wstydze sie zaprosic do domu, bo pomysli ze jestem balaganiara estem cala nerwowa, przez ta sytuacje,moze wydac wam sie to dosc blahe ale to dla mnie problem lubie miec czysto w domu a tutaj to raczej syzyfowa praca bo jedna osoba sprzata a druga ma to w d.....e biore leki na uspokojenia bo nie daje rady juz nie zarabiam tyle zeby moc sie wyprowadzic czy z tej sytuacji jest wyjscie?

nikt sie nie wypowie?:(

Gość laaallllaaa
Zaproś go na konkretny dzień i godzine a wczesniej posprzątaj. Przez godzine czy dwie nikt ci chałpy nie zagnoi.

Gość laaallllaaa
powiedz facetowi, że mieszkasz z bratem czy tam ojcem i po nich nie sprzątasz, bo ci się nie chce i problem z głowy.

Gość majeczka1987777
no własnie,przyprowadz go na konkretna godzinę wysprzataj chate i tyle w temacie.Gdzie ty masz problem?!

ok, kilka razy tak moge zrobic a pozniej? caly czas mam sprzatac po kims kto ma to w d...i zapraszac znajomych na okrelsony czas? a jak ktos prztydzie niespodiewanie?

Gość o ludzie mowisz
powiedz prawde

Gość najważniejsze żebyś miała
czysto w swoim pokoju. No i jakby chciał skorzystać z łazienki to żeby go nie odrzuciło.

Spokojnie. Porozmawiaj z facetem o sytuacji w domu. Nie ma co jej ukrywac ani tez spinac sie przed kazdym przyjsciem chlopaka czy znajomych. To nie te czasy gdzie siedziało sie po domach. Od czego sa kawiarnie, parki lub galerie? Rozumiem, ze chciałabys pozniej miec troszke intymnosci.. Masz chociaz swoj pokój?

Masz osobny pokój? Tam zrob porządek. Wytlumacz mu jak to jest u Ciebie w domu i przestan sie denerwować bo widzisz sama ze faceci za bardzo nie patrzą na porządek. Nie wszyscy ale jak mu powiesz o co chodzi na pewno zrozumie i tylko bedzie ci współczuć.

Gość millaaavanillaaa
k, kilka razy tak moge zrobic a pozniej? pozniej, jak juz lepiej sie z nim poznasz, to pewnie opowiesz mu o sobie cos wiecej- wyjasnisz, jaka sytuacja panuje u Ciebei w domu- jak normalny, to zrozumie.