Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimimimimimi

krociutkie wlosy

Polecane posty

Gość mimimimimimi

mam dosc dlugie wlosy, siegaja mi lopatek (czasami do pasa) - i tak caaaale zycie juz mi sie znudzilo, poza tym meczy mnie pielegnacja niestety, aby takie wlosy ladnie wygladaly nalezy je umyc co 2 lub 3 dni, stosowac odzywki, suszyc, ukladac... wszyscy mi mowia, ze sa piekne, ale ja naprawde mam dosc ponadto ostatnio zaczely mi dosc mocno wypadac chcialabym te wlosy sciac bardzo krotko - tak jak np. Dorota Wellman albo Zuza z Top Model, czy Ewelina Rydzynska... takie fryzurki nie wymagaja tyle zachodu mam tylko obawy - czy mozna wygladac kobieco z krotkimi wlosami? jak wygladac poiagajaco z taka fryzura? (bo Zula jest jak chlopak - okropnie sie nosi) przekonajcie mnie do krotkich wlosow! potrzebuje tego

Gość heheheaaaa
to zależy od twarzy i fryzury jaką sobie wybierzesz, oglądałaś film "kobieta kot" Halle Berry wyglądała zdecydowanie lepiej w takich krótkich włoskach niż w długich loczkach :)

no wiesz...taka fryzura moze ale nie musi ci pasowac..a musisz od a co do krociotkich wlosow typu na chlopalka??? a jesli chodzi o fryzure na chlopaka to podoba mi sie tylko jedna kobieta-gardias. i tylko i wylacznie ona. nie widzialam jej natomiast z dlugimi wlosami i nie wukluczam ze spodobalaby mi sie bardziej, bo ogolnie nie podoba mi sie taka fryzura i z obserwacji moge powiedziec ze kobieta zawsze wychodzi na niekorzysc scinajac wlosy do tej dlugosci...

Gość Largo
idzie wiosna i może czas na duże zmianay. Może okazac się że z krótkimi bedziesz czuła się znacznie lapiej. Jeśli chodzi o mnie to moim zdaniem krótkie włosy są sexi ;)

Gość Largo
zobacz jak pieknie mozna wyglądac w krótkich włosach http://www.google.pl/search?q=short+hairstyles&hl=pl&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=GL6ITeWjIIfPsgbQ86DFDA&ved=0CDQQsAQ&biw=1024&bih=641

Gość heheheaaaa
do --->Germaine Geer proszę bardzo Dorota Gardias w dłuższych włosach.... http://www.plejada.pl/3,16011,news,1,1,dorota-gardias-zatanczy-z-gwiazdami,artykul.html

Gość wqsdeed
taka fryzurka jest piękna jeśli ma się dziewczęcą twarz niż chłopskie rysy twarzy.odpowiednie kości policzkowe itd dlatego halle berry i gardias ładnie wyglądają :)) a może włosy tak do połowy szyi + grzywka lekko na bok.jest to fryzurka którą nie trzeba za duzo robic i jest meega kobieca :) np jak nicole richie.

heheh - o kurde gardias wcale tak ladnie nie wyglada w dlugich, mylilam sie. jednak w krotkich jej ladniej. zdecydowanie i halle berry w sumie tez.

Gość Largo
a Ty jakie masz włosy?

Gość mimimimimimi
mam dosc geste i falujace czasem bardzo niesforne glownie koncowki sie kreca