Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fickander

Rozkochałem ją a teraz rzucę. Dla zasady.

Polecane posty

W końcu mogę poczuć się jak prawdziwy samiec i drań. Rozkochałem w sobie dziewczynę. Już parę razy mieliśmy seks, ona cała w skowronkach i będzie niespodzianka, gdy jej powiem żeby spierdalała. Tyle lat byłem upokarzany przez kobiety, zwłaszcza przez moją eks że w końcu sobie to odbiję. Całe szcześćie, że ja do tej laski nic a nic nie czuję. Takie życie :)

Gość madrykoles
i bardzo dobrze, trzeba gardzic scierwem

Gość ginger21
Karma zawsze wraca...

stuknij się w głowę ale tak żeby tobie coś się poprzestawiało na lepsze... rozumiem że zostałeś skrzywdzony ale to przez swoje ex a na niej chcesz się mścić!!??

a mnie to nawet nie oburza :) a raczej ciesze sie ze sobie od niej pojdzie :) pozzniej panna juz bedzie wiedziała kogo unikac :) moze wybierze w koncu jakiegos dobrego faceta a nawet bedzie tak napewno :) no a autor ... hmmmm :) szkoda słow :}

polski katolicku skurwysyn, wez bog ci tego moze nie wybaczyc jestes chujem oplulabym ci w ryj i uciela jaja nacharchalabym ci do ryja

Gość rolada
a co gipsu się najadłeś ?

Nie wiem czym ta dziewczyna sobie zasłużyła na Twoją zemstę, mścij się na tej która Cię skrzywdziła a nie na takiej bez jakiejkolwiek winy. Mam nadzieję, że ta laska sobie z takiego dupka nic nie zrobi i spłynie to po niej... A potem facet się dziwi że porządnej dziewczyny nie może znaleźć....

Gość aha i achhhhh
słusznie, im szybciej tym lepiej. Co ma biedna dziewczyna z chorym psychicznie sie wiazać. Niech znajdzie sobie normalnego, fajnego :)

Gość jestes DNEM
jak ktod Ci zlamie noge, to w odwecie zlam noge swojej matce!!!!!

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
musisz zaufać , i pokochać a nie ranić ! ja się bawiłam, mną się zabawiono każdy przez to przechodzi nie jestes odosobnionym przypadkiem !