Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmata.

pytanie

Polecane posty

Gość kosmata.

koło 3 tygodni temu współżyłam z moim chłopakiem pierwszy raz bez zabezpieczenia (były to dni płodne). Na jego penisie był śluz, chłopak wszedł we mnie raz, wyszedł, wszedł ponownie. To samo powtórzyliśmy następnego dnia, bez żadnych finałów. Mam 18 lat i od koło 3-4 lat miesiączkuję nieregularnie, ale nie w długich dość odstępach. Kiedyś brałam hormony na ustabilizowanie okresu. Nigdy się tym nie martwiłam aż do dziś. Od paru dni powinnam dostać okres, miałam symptomy, bolały mnie jajniki (pobolewają mnie nadal), cały czas mam śluz przedmiesiączkowy, aczkolwiek nie bolą mnie piersi [jak to na okres zwykle bywa]. Nie robiłam jeszcze testu, boję się. Boję się że jestem w ciąży, czy jest to możliwe? Potrzebuję poważnych odpowiedzi, w jakim stopniu jest możliwe zajście w ciążę w takiej sytuacji? Proszę tylko o poważne odpowiedzi osób mających pojęcie na ten temat. z góry dziękuję, xxx

Od samego wkładania w ciąże się nie zachodzi. Jeżeli nie skończył w Tobie, to nie masz sie o co martwić. Chyba, że miał wytrysk i potem - bez sikania, czy mycia się - znów w ciebie wszedł. Okres robi Ci na złość, tym bardziej, że się denerwujesz. Zresztą skoro masz nieregularny, to nie powód do zmartwienia.