Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wez i badz dobra

Byla u mnie kolezanka z dzieckiem i narobili mi syfu w domu!

Polecane posty

Gość wez i badz dobra

Zaprosilam ja na weekend, bo dawno sie nie widzialysmy. Miala byc sama, ale przyjechala z dzieckiem, z corka 3 letnia. Dzieciak rozpuszczony jak dziadowki bicz. Bigal, ciagal psa za ogon, rzucal czym popadnie. Ale ok, przemeczylam sie. Kolezanka miala jechac wczoraj, ale dziwnym trafem juz w niedziele rano zebrala sie do wyjazdu. Troche mnie to zdziwilo, ale rzucila jakas wymowka. Po chwili od jej wyjazdu odkrylam ten pospiech. Dostrzeglam, ze w salonie brakuje duzego wazonu, jego kawalki znalazlam pod szafka z telewizorem, w lazience z ktorej korzystali zniknely 2 flakony moich perfum (szkolo odnalazlam pod wanna), z kuchni poznikalo kilka kubkow (resztek nie znalazlam), a najlepsze jest to, ze w pokoju w ktorym spala z corka znalazlam pod lozkiem nocnik:O Nie musze chyba mowic, ze nie byl oprozniony. Malo tego sciana kolo szfy byla wymazana mazakami, a stolik porysowany (jakby jakims ostrym cyrklem czy czyms w tym stylu). Jestem w wielkim szoku i nie panujac nad soba od razu do niej zadzwonilam. Nie odbiera, wczoraj ani dzis rowniez nie odebrala. Jestem w szoku,bo zawsze byla to fajna i kulturalna osoba, a teraz ucieka od odpowiedzialnosci:O Myslicie, ze powinnam pojechac i z nia pogadac w cztery oczy?

Gość PCKDDDDD
Powiem ze głupio zrobiła ta koleżanka , wieć jej wygarnij w 4 oczy co sądzisz o niej

Gość sasdfassagsaf
Ja bym z taką już nie gadał tylko zerwał kontakty!

Gość wez i badz dobra
sram mordą

Gość wez i badz dobra
chyba przebiorę się za złego wilka i zakradając się do obórki koleżanki postraszę jej młode cielątka i jałówki:classic_cool:

Gość wez i badz dobra
ale glupie podszywy:O

Gość ahhaa ahaa aaa
to już przegięcie ,ta twoja koleżanka powinna zwrócic uwage co robi jej dziecko,powiedziec ze nie jest u siebie i tego czy tamtego nie wolno dotykać.Dzieciak 3 letni chyba już powinien zrozumieć.Jak ja mowie swojemu dziecku że nie wolno to nie wolno i koniec.tym bardziej jak jestesmy u kogoś w odwiedzinach to wie że ma grzecznie sie zachowywać. Ja bym zerwała kontakty po czymś takim.Nawet przepraszam nie powiedziała.:-o

Gość elkakahk
Olej ja, co to za kolezanka, ktora sie tak zachowuje i nawet nie potrafi w gosciach upilnowac swojego dziecka.

Gość przepraszam to za mało
powinna oddac kasę za stłuczone rzeczy - wazon, perfumy i kubki. Nocnik oddałabym z zawartością. I na tym koniec.

Gość 878787
No ktoś co kradnie perfumy raczej fany nie jest. Dziwne masz pojęcie fajności....

Gość ja bym do niej pojechała
osobiście bym jej nasrała na wycieraczkę pod drzwiami, i zostawiła resztki szkła, a twardym gównem wybiłabym jej zęby

Gość 878787
a gdzie poznałaś tę fajną koleżankę? Na wiejskiej dyskotece czy może pracuje z tobą w spożywczaku? :p

Gość a samo nie jest
No ogolnie to ci wspolczuje. Mam dziecko, ale jest dobrze wychowane i nie robi rzeczy, ktore opisalas, nie znosze takich matek. Syfiary i ignorantki.