Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinaxd

zakochana w przyjacielu

Polecane posty

Mam 14 lat. i zakochałam się w moim najlepszym przyjacielu. on ma 15 lat. on mowi na mnie ze jestem dla niego jak siostra i nie da mnie skrzywdzic. On kreci do dziewczyn (nie jest flirciarzem) . Ale ja sie w nim zakochałam. Boje mu sie tego powiedziec, bo moze nie byc tak jak teraz. :(:( a ja go kocham. Co mam zrobić. Pomóżcie

Gość jkdka
musisz sie mu dobrze wypiac

Gość Jelcz345
Skupić się na nauce. Chyba, że wolisz zniszczyć życie.

Gość inaaczej
Poprostu powiedz mu jak jest naprawde jak czuje do cb to samo to pewnie bd dobrze a jesli jest inaczej to jesli naprawde jest twoim przyjacielem to napewno zrozumie i tej przyjazni nie zerwie powodzenia.

Gość nie_tak_stary_ale...
nastoletnie przyjaznie maja najwieksze szanse na przetrwanie, nastoletnie milosci - minimalna :) no ale jak szalec to szalec ! :D aaa, i przyjazn miedzy roznymi plciami nie istnieje - ale to jeszcze przed Toba...:)

Gość 14 lat todo nauki
dziecko

zgadzam sie z przed-przedmowca :))) nastoletnie milosci nastoletnim wydaja sie byc ostatecznymi, wiecznymi - najczesciej jednak koncza sie tragedicznie ;))) ale nie martw sie, kazdy przez to przechodzi. moja opinia- nie ma przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna:D