Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thy5hy5hy

mam 23 lata jestem samotna, chora, nie bede miala dzieci

Polecane posty

Gość thy5hy5hy

i mysle zeby miec kochanka tylko do seksu zeby miec troche przyjemnosci z zycia bo przewlekle choruje i na dodatek nie moge miec dzieci izaden mezczyzna mnie nie zechce na cale zycie, wiec puki mloda skorzystam, puki choroba sie na tyle nie rozwinela ze jestem w stanie narazie w miare normalnie zyc(chociaz sa dni gdzie jest strasznie'), tylko dylemat moralny pozostaje,

Gość nie co obce nie jest
mi ludzie teraz cierpisz i co po smierci terz chcesz cierpiec w piekle

Gość nie mam zielonych oczu wcale
przestan, pewnie, ze zechce, moj maz nie moze miec dzieci nigdy a ja mam 28 lat, jestem zdrowa i zawsze chcialam miec dzieci, ale rezygnuje z tego dla niego, na pewno sa tacy, ktorzy cie pokochaja mimo wszystko

Gość thy5hy5hy
jasne za pare lat bede miala cialo znieksztalcone choroba, moze wozek wiecie co to sm??

Gość Stichi
stwardnienia rozsiane?

Gość thy5hy5hy
no wlasnie:o

Zawsze można zbierać kasę i zamiast kupna samochodu wynająć cudzy brzuch do urodzenia dziecka. Jeśli oczywiście jajeczka masz dobre, a choroba nie pozwala ci zajść w ciążę. Dziecko wtedy będzie genetycznie twoje, tylko nie ty je urodzisz. Wiele kobiet co mają już dzieci chętnie dla pieniędzy się tego podejmie. Wybierz taki kraj który prawnie na to pozwala i się nie załamuj.

Gość thy5hy5hy
myslisz ze surygatka kosztuje tyle co dobry samochod??watpie zeby 70 tys wystarczylo

Gość armandooo
thy5hy5hy To jak chcesz to jestem chętny na seks bez zobowiązań z tobą,tylko że jestem prawiczkiem i nie wiem czy bym Cie zadowolił :(

Na różnych stronach pisze, że zależy od pośredników. Ale często wystarczy nawet od 30 do 60 tysięcy. Surygatki uważają to za niezły zarobek jak na 9 miesięcy. W tym czasie mogą spędzać czas ze swoim własnym swoim dzieckiem i nie muszą pracować inaczej. Lepsze to niż prostytucja. Za 70 tys na pewno jakaś kobieta by się zgodziła.

Gość gihnaaa
ytffr

Gość gihnaaa
?

Gość Jestem z takim seksem,
tylko pamiętaj, żeby zawsze była prezerwatywa.

Gość SM to nie jest wyrok smierci
weź laska wyluzuj bo gadasz głupoty i farmazony.

Gość sssddxxx
thy5hy5hya skąd pewnośc, ze choroba się rozwinie. Czesto po paru rzutach zatrzymuje się. Znam ludzi, którzy zyja z tym wiele lat i mają się dobrze.

Gość sssddxxx
staszek spod monopolowego , toś kurwa pocieszył. Jak nie masz pojęcia o tej chorobie, to nie wypowiadaj się.