Gość beata23123 Napisano Marzec 22, 2011 Dostałam w prezencie lustrzankę sony alfa 230, a że nie do końca się na tym znam to mam pytanie: jakie ustawienia są najlepsze, żeby robiła dobre, wyraźne zdjęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano piątek o 07:46 Na początek to wystarczy jakikolwiek obiektyw... piszę jakby ktoś miał podobny problem. To zdjęcie np było robione kitowy obiektywem nie jest super, ale i tak je lubię bo jest w nim lekki dramatyzm. : ) https://ibb.co/SXzBn7LY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano piątek o 07:48 Musiało być wtedy tak jak dzisiaj... upalnie bo ISO 100 f/4 ogniskowa 18 mm : ) Trzeba wstawać : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano piątek o 07:50 Ten mi się wyświetlił... na później. Dobrego dnia kafe ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano piątek o 08:48 (edytowany) Nie wiedziałam, że w ustawieniach YT (przy danym filmiki) można też zmienić ścieżkę dźwiękową... z lektorem : ) nie wiem czy to było od dawna czy teraz odkąd AI się rozwija... wprowadzono, ale spoko. : ) Edytowano piątek o 08:49 przez marazen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano piątek o 10:36 1 godzinę temu, marazen napisał: Nie wiedziałam, że w ustawieniach YT (przy danym filmiki) można też zmienić ścieżkę dźwiękową... z lektorem : ) nie wiem czy to było od dawna czy teraz odkąd AI się rozwija... wprowadzono, ale spoko. : ) Może lepiej brzmi jak ktoś wolniej gada... tu ten lektor nie do końca wyrabia przez co ciężko się słucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano piątek o 10:42 Znalazłam dla siebie forum tematyczne : ) w sumie zamiast tu pisać (?) może zacznę tam... przyjrze mu się. : ) https://www.forumphoto.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano piątek o 10:44 Chyba nikt tam teraz nie zagląda ale poczytać można : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano sobota o 12:14 W punkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marazen 1 Napisano sobota o 12:23 Dla mnie takim kierunkiem są np jego prace. Czyli faktycznie ta uwaga odnośnie tego, że trzeba czasu na rozwój nie do końca wystarcza bo dobrze jest też szukać inspiracji... czegoś w czym się odnajdziemy a nie fotografowania dla samego fotografowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach