Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania Mar.

Manicure Hybrydowy

Polecane posty

Gość Ania Mar.

http://okazjoteka.pl/ Tu jest oferta manicuru hybrydowego.... słyszałam o nim że jest naprawdę trwały i nie muszę biegać co tydzień do kosmetyczki. Ta oferta jest dziś jeszcze przez kilka godzin. Poradzi mi ktoś czy warto ją kupić? Może inaczej, nie tyle czy warto ją kupić czy warto skorzystać z tego hybrydowego manicure. Czy to różni się bardzo od żelu?

Gość balbie
ja bardzo pokochałam hybrydową metodę, dlatego sama też robię. jak macie ochotę na zabieg domowy manikiuru lub pedikiuru hybrydowego to zapraszam do siebie -Warszawa-Targówek-ul Łojewska tel 697654123

Gość Tosia1988
Cześć, ja robię sobie hybrydę z firmy shellac, trzyma się super, bo kolory ciemniejsze około 2 tygodnie, a jaśniejsze nawet 3 (w zależności od tego jak widoczny jest odrost). Paznokcie mam w stanie nienaruszonym, a nawet zapuściłam :) polecę jeden z wrocławskich salonów (o dziwo jest to salon no+vello - ten od fotodepilacji), ale od jakiegoś czasu robią tam hybrydę - na ul. Polaka. Polecam hybrydkę, bo standardowe lakiery to już przeżytek :) Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki :)

Gość gość
Manicure wykonasz bardzo profesjonalnie w www.studiopantera.pl ja tam wykonywałam i jestem bardzo zadowolona z ich usług !