Tajemniczka19 0 Napisano Marzec 22, 2011 tydzien temu kochalam sie z chlopakiem, i od 2 dni mam mdlosci! zazwyczaj w nocy ze chce mi sie isc wyrzygac ale nic nie idzie stoi w gardle.. czasami gdy ide to az mam krecioly w glowie.. czy prawdopodobna jest ciaza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 22, 2011 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajauuquququququ Napisano Marzec 22, 2011 proszę nie!!!!!!!!!!!!!! kolejna pseudo zapylona.... Po tyg od stosunku NIE MA SIE OBJAWÓW idiotko.!9że tak muszę nazwać no)wez do książek sie zabiarz a nie w macierzyństwo sie bawisz... Zaraz napiszesz,że przeciez był to petting ale różne rzeczy się zdarzaja.ludzie litosci!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 22, 2011 Ona nawet nie wie czy to mąż czy chłopak, więc czego od niej oczekiwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malibuuu 0 Napisano Marzec 23, 2011 ja po ponad tygodniu zaczełam się czuć jakoś dziwnie,obudziłam się rano i mdliło mnie,myślałam że to za szybko na objawy,ale kazało się że jestem w ciązy więc wniosek z tego taki,każda z nas inaczej reaguje jedna nie ma wogóle objawów,a druga tydzień po i tyle,a ja jestem teraz ok.dwóch tygodni po stosunku,3 testy pozytywne i żygam jak kot,a piersi mam napuchnięte i bolą mnie tak że ciężko wytrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgjfhhjghjg Napisano Marzec 23, 2011 ta laska na wszystkim co sie da pisze to samo...żal po prostu.Wiec na odczepnego napisze tak Tępa kobieto czekaj na swój termin spodziewanej @ i potem zrób test a nie tu zasmiecasz.Powodów moze byc tysiace.Piersi bolą na okres ale takze w ciązy.Ból brzucha identyko.Najpierw wez dostan tego okresu tak??!!!!matko boska,! a ty maliboo czy jak ci tam 2 tyg od stosunku to wiesz jestes w 4 tyg to predzej masz jakies zatrucie niz objaw ciazy.Nawet lekarze mówia,że objawy wystepuja po 6 tyg takie jak mdłosci itp.Nie nie masakra u was w tych łbach sie po przewracało.i teraz wmawiasz tej kretynce co wszedzie wypisuje o tej ciazy i uwierzy cipa i bedzie tu wypisywac dniami teraz dzieki malibooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krępacja :P Napisano Marzec 23, 2011 No mówiłam-zmienie nika na ginekolog kafeterii :P Proszę Cie Skarbie-posłuchaj mądrych osób wyzej. Test-ginekolog-antykoncepcja I pamietaj-szkoła jest teraz najwazniejsza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach