Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jatakajedna

Jak się zachowują Wasi faceci po seksie?

Polecane posty

gość dziś - to Twoja wina, bo mu na to pozwalasz.

Gość gość
Tragedia jest Twoje niskie poczucie własnej wartości, a właściwie jego brak. Dlaczego z nim jestes ???????

Gość gość
Z przywiązania, ze strachu przed samotnością,...........

Gość gość
i pewnie dlatego że nikogo innego wartościowego nie poznałam..:( Nie każdej kobiecie trafia się fajny facet, trzeba mieć na prawdę szczęście w życiu....

Zazwyczaj płynnie przechodzi do drugiego stosunku...zmieniając tylko pozycję i tak dwa albo trzy razy...a potem jestem już tak wykończona, że cieszę się, że nic nie robi tylko przytula mnie pozwala spać

Lepiej być samej niż z kimś, kto Cię nie kocha i nie szanuje. Sorry, taka prawda, że dopóki sama siebie nie będziesz szanowała, to nikt Cię nie uszanuje.

Gość gość
przeważnie daje mi całusa, kładzie się na mnie na chwilę, mówi, że zejdzie przeze mnie na zawał, po czym wstaje i idzie umyć penisa.

Gość gość
Normalnie się zachowuje, tak samo jak ja, on idzie myć pindola a ja na fajkę co w tym dziwnego?

Gość gość
Wiem że lepiej być samemu tylko to takie ciężkie kiedy nagle zostajesz sama bez wsparcia, ciężki temat...

Gość gość
Mój idzie spać i co jakiś czas otwiera oczy i narzeka ze czemu go nie przytulam tylko siedzę i oglądam telewizję, on nie potrafi zrozumieć ze jestem zbyt żywotna i ciągle musze się ruszać i coś robić a nie spać pół dnia tak jak on, nie wysiedze bezczynnie, a on oczekuje ze będę go ciągle przytulać nieruchomo i się obraża bo tego nie robię

Gość gość
smrodzi papierosy po stosunku to jakaś wieś wychowana na starych filmach:O

Gość gość
A mój mnie przytula na chwilę po czym idzie się umyć ( bo się boi, że mnie zapłodni niechcący;) a potem przychodzi i znowu się tulimy i całujemy i albo śpimy, albo rozmawiamy albo oglądamy śmieszne filmiki :)

Gość cały mój swiat
Mój mąż zawsze kilka minut się do mnie przytula, potem wstaje i idzie się umyć mówiąc że go wykańczam - zawsze ten sam scenariusz :P

Gość gość
Moj klepie mnie po pośladku i mowi ze "do miesnego nie trzeba chodzic" po czym obraca sie na plecy wyjmuje smartfona i smsuje cos z kumplami :o

Gość Mała 88
Myśle , ze jestem szczęściara :) kładziemy sie na tzw. łyżeczkę , bardzo mocno tułąc , zasypiamy :)

Gość gość
róznie, jeden konczy po 5 minutach zanim zdaze sie nawet rozkrecic, a drugi moze dluzej, ale tylko do 1 orgazmu (mojego)... ogolnie jednak szybko odpadają :o

Gość gość
Ja mówię jej dobranoc i się odwracam na drugą stronę, plecami do niej , po seksie

Gość gość
Ja ja myje pod ciepła woda z mydłem i pale nią papierosa :)