Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwicanatręctw

Czy wyskubane brwi odrosną ?

Polecane posty

Gość nerwicanatręctw

od kilku lat skubię sobie z nerwów brwi i rzęsy, od kilku tygodni było ok, odrosły mi w miarę ,ale przed chwilą znowu wyskubałam i jestem łysa :( boję się ,że w końcu nie odrosną :( ...

Gość czym sobie skubiesz
palcyma?

Gość nerwicanatręctw
no palcami.. to się chyba nazywa Trichotillomania

Gość antypsycholog
odrosną; a jak masz nerwicę natręctw naprawdę to warto do psychiatry

będzie ich odrastać coraz mniej, kup sobie olejek rycynowy i codziennie na noc smaruj sobie nim miejsce brwi, sprawia on ze szybciej rosną włosy są grubsze i ciemniejsze.. ja nim smarowałam jak zapuszczałam brwi do zmiany kształtu :) koszt ok. 2 zł :)

Gość nerwicanatręctw
dziewczyna , ok ,kupię.. od 5 lat nigdy do końca mi nie odrosły, bo zaraz paluchy idą w ruch :( ostatnio trochę przynajmniej miałam więc poprawiłam kredką i było ok, ale jutro jak debilka będę wyglądać, bo nie mam nic i będzie sama kredka :(

Gość ja jestem krasnalem
haha, tak, z nerwiac natrectw warto isc do psychiatry... leki zapisze??? czy co niby zrobi? :)

tylko pamiętaj ze musisz codziennie smarować przez jakiś czas... ja zapuszczałam dość długo ale to dlatego że pare lat miałam skubane a teraz poprostu zmieniam kształt

Gość nerwicanatręctw
heh jak ja żałośnie wyglądam :(...

Gość znam ten ból...
ja sobie co prawda nie skubie brwi, ale zdrapuje strupy. kazdy strup zdrapuje po ok 20 razy zanim sie zagoi. no po prostu nie moge sie powstrzymac :/ mam blizny po prostu wszędzie. na dekoldzie, twarzy, plecach.. w lato nigdy nie moge ubrać bluzki odkrywajacej plecy i dekolt :o

Gość nerwicanatręctw
nieraz potrafię z 2 godz. spędzić na depilowaniu nóg pensetą (!) po prostu jak mnie najdzie to nie mogę się powstrzymać.. boję się,że w końcu z głowy zacznę sobie wyrywać ,bo gdzie indziej już nie będę żadnych miała :(

Gość nerwicanatręctw
mam nadzieję... nieraz jak mnie coś najdzie i muszę wszystkie wyrwać to potrafię sobie rozwalić kawał skóry na łuku brwiowym , pensetą czy nożyczkami ,że krew się leje strumieniem, tylko po to żeby jakiś wrośnięty włosek wyrwać :( to jest chore...