Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągłaPOciąży

skuteczność alli, bio cla itp...

Polecane posty

Gość okrągłaPOciąży

nie dawno urodziłam dziecko i niestety zostało mi kilkanaście kg do starej wagi... co prawda zmieniłam dietę, zdrowo się odżywiam, jem mniej i częściej itd no i ćwiczę. ale myślałam o "wspomagaczach". Cz ktoraś stosuje/stosowała alli, bio cla lub inne i zauważyła efekty i poleciłaby kupić?

Gość Janer
bio cla nic mi nie dało:( alli nie próbowałam

http://www.dieta.ubf.pl/forum/index.php _____________________________________ TOP CAFE 20 latka w ciazy "jagoda369: jak nie znasz tematu to proszę, nie obrażaj innych osób... nie wiesz jak doszło do mojej domniemanej ciąży, więc zachowaj odrobinę kultury i się nie odzywaj" ...shade... Nikt Cię tu nie lubie to przyszłaś tutaj zaśmiecać temat? A sio mi z tad !

Gość noktok
jagoda,cwoku co to za zalosne forum, do ktorego linka wkleilas?

one faktycznie pomagają, ale jak się jest na diecie i się ćwiczy... Dzięki nim nie zrzuca się kg tylko np tłuszcz się szybciej spala itd

Gość o maaaaj gaad
o kuurwa,głupia bellik juz nadaje...zajmij sie pizdzielcu dzieckiem!!!!!

hmmm dziecko w tej chwili jest w przedszkolu :D A dwa... i tak muszę siedzieć na kompie bo to mój obowiązek ( kafeteria to dodatek xD)

Gość okrągłaPOciąży
Bellik- co robisz że tak szybko chudniesz? ja stosuję dietę MŻ-mniej żer- i zdrowo no i ćwicze ale niestety nie zawsze regularnie. jak mi dziecko pozwoli... sama jestem z nim od rana do wieczora, niestety mój malec nie uznaje snu w ciągu dnia, ma 3 miesiące i lubi nosić sie na rekach, a jak się zajmie zabawkami, karuzelkami itd to ogarniam szybko dom, jestem czynna zawodowo ale do domu przeniosłam pracę. zwykle na wieczór jak M wraca z pracy zajmuje się malcem a ja jak mam siły to ćwiczę...

Ja jestem na diecie dukana. Chudnę szybko- fakt, ale to moja druga dieta w życiu, na której udaje mi się zrzucać kg ;) Pierwsza to była dieta tłuszczowa ( 4 razy dziennie karczek na smalcu, dopiero po 3 tyg się wprowadza inne rzeczy, ale powraca się do karczku non stop). Ta dieta była najskuteczniejsza ( w półtora miesiąca 13 kg... zaczynałam z wagi ok 95). Do tego ćwiczenia dobrane dla mnie ( to była dieta + ćwiczenia, które dawał p. Konrad Gaca- stacjonuje on w Lublinie i w Zamościu). Niestety finansowo mnie to wszystko zjadło a poza tym ja nie cierpie tłuszczu, więc dla mnie to była męczarnia :( Po roku przerwy zdecydowałam się na dukana :) Jest to dieta o niebo przyjemniejsza :D