Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzka rewolucja21

witamy dzidziusia na świecie

Polecane posty

Gość gorzka rewolucja21

słuchajcie moje drogie bardziej doświadczone mamusie:) proponuje aby w tym topiku wypisać najważniejsze rzeczy które trzeba zgromadzic przed przyjsciem dziecka na swiat a co sie raczej nie przyda. napewno pomoże to kobietom w ciązy m. in. mnie:) bo ciągle sobie wypisuje i mam wrazenie ze o czyms zapomniałam. sa oczywiście listy w necie ale nie ma to jak z życia wzięte:)

Gość HM.OK
Na dobry początek: - Nosidełko -Pampersy -Chusteczki nawilżające -Pieluszki tetrowe -Krem na odparzenia -Butelka (tak na wszelki wypadek, nigdy nic nie wiadomo) -Odciągacz do mleka - Ubranka - becik, rożek (mnie się nie przydał) - przewijak - Oliwka,mydełko,coś do kikuta(u mnie to był spirytus), nożyczki,sól fizjologiczna, szczotka - Mi się bardzo przydała Niania elektroniczna. - kocyk

Gość noktok
litosci...takich tematow jest tu z milion:O:O trzeba tylko nie byc ograniczona kretynka i umiec posługiwac sie wyszukiwarka:O:O

Gość noktok
jestem niedoruchana dziwka dlatego jestem taka chamska :o przepraszam

Gość HM.OK
noktok Phi, jaka wredna! Nie trzeba od razu wyzywać.

Gość o maaaaj gaad
wlasnie,ze trzeba na takie poyebuski jak wy!!! głupie szmaty zakladaja po tysiac takich samych debilnyyyyyyyyyych topikow!!!!!

Gość smak życia 23
żenada

Gość smak życia 23
jak ktos nie chce sie powtarzac to niech nie pisze a jak ktos chciałby sie dolaczyc to zapraszam

Fakt autorkoze takich tematow na kafe sa miliony, wystarczy ze poszukasz. Pozdrawiam :)

Gość o maaaaj gaad
a ja to wogole jestem mega poyeb i wlasnie niedoruchala mnie moja pakolska koza,dlatego jestem dla was taka debilnaaaaaaaaaa dzifffka :o sorry

Gość Dobra rada iii
Pamiętaj o smoczku i kapturkach