Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieustraszona,

pojechalibyście zagranicę do pracy w ciemno z ogłoszenia

Polecane posty

Gość nieustraszona,

mam pytanie do osób przebywających za granicą i nietylko, bardzo mi zależy na wyjeździe do pracy zagranicę, gdziekolwiek bo mam nóż na gardle (problemy finansowe) i muszę to jakoś ratować,a znajomych za granicą nie mam, zbliża się sezon,w internecie jest mnóstwo ogłoszeń,tylko wysłać SV ze zdjęciem,interesuje mnie praca w szklarniach,na lini,w ogrodnictwie bo nie znam językow obcych,pozatym jestem dziewczyna dośc ładną i boję się niepodzianek (oszustw) znalazłam kilka ogłoszeń ,ale trochę mnie to niepokoi że tak w ciemno,nigdy nie wiadomo co tam zastam,moze żadnej pracy nie ma to blef i nie będę miała za co wrócić czy ktoś tak zaryzykował,

Gość właściciel szklarni zagraniczn
CV bez zdjęcia wyrzucam do kosza

Gość yhinjjnn
nie pojechalabym w ciemno nigdy , jak juz to do znajmych u ktorych mozna sie zatrzmac i w razie czwgo pomoga , chyba ze szukasz wrazen ....

Gość lampkabiurkowa
tez nie pojechalabym w ciemno. no chyba ze bylo by mnie stac na szukanie tam pracy przez kilka miesiecy, a w razie "nieudania" powrot do domu. ale bez znajomosci jezyka jak to sobie wyobrazasz??daj se spokoj,

Gość nieustraszona,
no to kicha, wszyscy mysla podobnie, takie czasy że nie można nikomu ufać, ja jestem gotowa wyjechac na dłużej a nawet na stałe mimo że w Polsce ma fajna pracę,samodzielne stanowisko i wogóle miodzik jesli chodzi o pracę gorzej z kasą, to mnie motywuje do wyjazdu nawet na zmianę pracy na stanowisko fizyczne

jeżeli rzeczywiście jesteś gotowa na zmianę pracy na stanowisko fizyczne, to podaj namiary (wymiary niekoniecznie, FOTO-obowiązkowo!!!).

Gość nieustraszona,
do właściciela szklarni, w takim razie proszę o namiary, wysle SV i zdjęcie

Moi klienci nie maja zbyt wygórowanych wymagań. Ale pewne minimum jest niezbędne. Nie jesteś osobą, która potrafi się uczyć. Twoje kolejny raz pisane SV dyskwalifikuje cię. Nie samą DUPĄ człowiek żyje.

Każdy ma prawo do drugiej szansy. Jeżeli znajdziesz u siebie jakikolwiek dodatkowy atut (oprócz DUPY, którą mają przecież wszyscy), odezwij się.

Gość nieustraszona,
no i mamy kolejne prowo, takich własnie ludzi spotykamy w internecie, co do nauki to wypraszam sobie, skonczyłam studia,posiadam wiele dodatkowych kwalifikacji jesli chodzi o języki fakt znam je w stopni podstawowym,ale to nie znaczy że nie umiem sie uczyc a co do tyłko to ma ładny :) i nie zamierzam go wykorzystywać w szukaniu pracy, nie ten adres pomyliłes się buraku

Gość naatalkaaa
nieustraszona, co to kurde jest SV??!! Weź się popraw, bo nikt tutaj Cię na poważnie nie weźmie!

Gość nieustraszona,
fakt literówka CV, no cóż zdarza się,

nieustraszona pogromczyni buraków, "literówka CV" - ile razy można się w tym samym słowie, w krótkim czasie zasłaniać literówką. Pomimo pewnych sygnałów. "skonczyłam studia,posiadam wiele dodatkowych kwalifikacji jesli chodzi o języki" - czy masz na myśli francuski? To standard. Nic oryginalnego. "a co do tyłko to ma ładny i nie zamierzam go wykorzystywać w szukaniu pracy" - jeżeli nie zamierzasz wykorzystać swojego jedynego atutu to pozostaniesz bezrobotna.

"skonczyłam studia" - każdy coś kiedyś kończy. Nic oryginalnego. Powiedz lepiej co ci to dało?

Gość lesandrie
Nie zaryzykowałabym. Pojechałabym jedynie ze sprawdzoną firmą, która ma placówkę w Polsce. Albo z urzędu pracy.

"Pojechałabym jedynie ze sprawdzoną firmą, która ma placówkę w Polsce. Albo z urzędu pracy." Wiesz dlaczego sprawdzone firmy ani też urzędy pracy nie są dla mnie konkurencją. Bo ja nie mam praktycznie żadnych wymagań. Dupę ma każda! Ciut, ciut w głowie. To wystarczy. Ale jeżeli nawet nie ma ciut, ciut to po co chodzić do urzędów?

Gość dfhujiqaswedfgyhuaqwsf
zalezy gdzie jakie ogloszenie jaki kraj ile forsy w kieszeni-jak zwykle malo detali w stylu - szczypie mnie cipka a gdzie szczypie pyta sie ktos kto chce pomoc a tutaj no ale gdzie? tutaj i tak w kolko czyli jak nie potrafisz konretnie napisac o co chodzi to nie wyjezdzaj bo swiat to nie zabawka pelno jest sskurwysynow co chce zrec swierze mieso i zawsze glowa sie przyda http://www.youtube.com/watch?v=47qzPb-I0mc

Gość właściel szklarni zagraniczn
ja też wyjechałem w ciemno kilka lat temu, dorobiłem się bo lizałem dupę innym :) teraz wasza kolej

Gość unikaj ogloszen gdzie
wymagaja CV ze zdjeciem. po co np. do zbierania owocow komus twoje zdjecie? Do takiej pracy nie musisz byc ani piekna, ani specjalnie wyksztalcona. Poszukaj ofert gdzie firma wysyla cie do konkretnego miejsca, wszystko zalatwia, np. do opieki nad starsza osoba czy dzieckiem. Zupelnie w ciemno nie jedz.

Gość mój mąz tak zaryzykował
okazało się, że nie miał gdzie spać, nie miał pracy. Nie miał za co wrócić. Musiałm mu przesłać pieniądze na powrót, dobrze, ze istnieje taka możliwość.

Gość nieustraszona,
bezrobotna nie jestem! mam stały etat, nic na siłę,poprostu szukam

Gość nieustraszona,
pozatym należą Ci się przeprosiny, mój błąd sory i koniec tematu !!!!!!!

Poszukaj ofert gdzie firma wysyla cie do konkretnego miejsca, wszystko zalatwia, np. do opieki nad starsza osoba czy dzieckiem. Przecież tak robi każda solidna firma. Nie musisz się nawet martwić o to gdzie jest twój paszport.

Gość to zlaezy
nie wyjechalabym.....bardzo ryzykowne to jest.

mój mąz tak zaryzykował głupota chociaz macie takie zdanie o zagranicy że to sadomia i gomoria to nie ma takiego popytu jak sobie wyobrażacie na męskie kurwy

nie wyjechalabym.....bardzo ryzykowne to jest jak wszędzie jest pewne ryzyko ale jeżeli jedynym twoim atutem jest dupa to lepiej ryzykować za euro niż za pln

Gość uprawiam wlasnie sekskks
ja pierd nieustraszaj sie

Gość ffffffffffgggggggggg
czy wiesz gdzie sa twoje majteczki?

Gość ja bym w ogele do pracy
zagranica nie pojechala