Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ::::::::: madzia20 ::::::::::

skrzepy podczas okresu...

Polecane posty

Gość ::::::::: madzia20 ::::::::::

od 3 dni bolał mnie brzuch, i dopiero wczoraj dostalam okres. krwawienie jest slabe, na dodatek krwawię brązowymi skrzepami... czy cos jest nie tak???

Gość lkdsfjxkjvbnfhfbcnv
a to smacznego:) to jak jecie sniadanie to po co to czytcie???

Gość iuaz
zbadaj progesteron

Gość doradze i to jak31
podczas okresu czasem wychodzą skrzepy,,, tez sie kiedys zdziwiłam, no ale tak jest, łuszczą się ścianki i to jest wydalane, ale ja skrzepy miałam zawsze koloru wiśniowego powiedz bierzesz tabletki anty? wtedy moga byc brązowe

Gość boże ile razy jeszcze
będziecie pisać o tych "skrzepach"? TO NIE SĄ SKRZEPY!!!!! tylko kawałki ENDOMETRIUM, które złuszczają się każdego miesiąca podczas miesiączki. Nic ci nie jest, to normalne. Po prostu masz grubą błonę śluzową macicy i dlatego kawałki endometrium są widoczne w krwi miesiączkowej.

Gość :::::::::: madzia20 ::::::::::
nie nie mam wlasnie takiego typu tabletek

Gość doradze i to jak31
wiec jak widzisz nie musisz sie niepokoić skrzepami, bardziej zastanawia mnie Twój ból brzucha, zapisz sie na wizyte do ginekolog i rowiej wątpliwosci

Ja tam zawsze miałam skrzepy i dla mnie to normalne... tylko własnie koloru wiśniowego :) ale ostatnio koleżankki mnie uświadomiły, że to wcale nie jest dobrze...

A ból brzucha podczas okresu to tez takie dziwne?? To też chyba normalne...

Gość doradze i to jak31
ale jak ktoś zwykle nie ma bólu i on się nagle pojawia - to jest to zastanawiające nie wszystkie dziewczyny maja bóle ja naprzykład nigdy w zyciu nie miałam

Gość boże ile razy jeszcze
Niech autorka pójdzie do lekarza i powie o "skrzepach":S i bólu brzucha, a nie pyta na forum, gdzie wszytskie znają się tyle ile ona sama. Ja powtarzam - kawałki endometrium w krwi miesiączkowej to normalka. Ból podczas miesiączki, a nawet kilka dni przed też jest rzeczą normalną. Mam tak od 13 r.ż. lekarz nigdy nie uznał tego za nienormalny objaw. Byłam nawet badana w szpitalu ginekologiczno-położniczym (z innego powodu) i jestem całkowicie zdrowa. Jedyne co znaleźli to bardzo gruba błona śluzowa macicy, prawie 12 mm, a to już górna granica normy.

Moim zdaniem to tez normalne... I przeciez nie będe szła go lekarza bez powodu, bo albo mnie wysmieje albo skrzyczy..

Gość gość
Dziewczyny sama mam bardzo obfite i ostatnio zaczełam odczuwać wieksze bóle :( Co robić?

Gość gość
No jak to co? Nie pytać sie o takie rzeczy na forum bo nie jesteśmy tutaj ekspertkami ani lekarkami, ale po prostu wybrać się do lekarza z uwagi na to,ze skrzepy mogą często zwiastować jakieś poważniejsze choroby: https://zdrowie.tvn.pl/a/o-czym-swiadcza-skrzepy-krwi-podczas-okresu Zerknij sobie na stronę. Opisane jest o czym mogą świadczyć skrzepy. Może być to fizjologiczne ale również oznaczac mięśniaki polipy albo endometriozę