Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica 7777

pytanie - problem, proszę o pomoc!!!

Polecane posty

Gość dziewica 7777

Mam 24 lata, nigdy z nikim się nie spotykałam, w życiu nie byłam na randce. Ale ostatnio pojawił się ktoś, na kilka dni przed moimi 24 urodzinami pojawił się w moim życiu on. Pierwszy raz się z kimś spotykam, już prawie 4 miesiące. Na początku myślałam, że po miesiącu, góra dwóch już to zrobimy (myślałam, że dłużej nie wytrzymam). Ale do tej pory jeszcze tego nie zrobliśmy. Wiem, że on by chciał, ja jednak postanowiłam dać sobie czas na przeżycie tego pierwszego razu w moim życiu - jestem dziewicą (wcześniej myślałam o seksie w zupełnie inny sposób). Postanowiłam, że wydarzy się to dopiero na początku roku 2012, czyli po roku i 3 miesiacach spotykania się. On nie wie, że jestem dziewicą,myśli że już nią nie jestem, czy może się zniecierpliwić i zirytować czekaniem na współżycie na tyle, że odejdzie zanim to zrobimy? Proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Gość a o której godzinie to nastąpi
? Bo widzę braki w twoich planach :)

Gość dziewica 7777
Tak jak napisałam - proszę tylko o poważne odpowiedzi:(

Gość do jakiego lipca?
no może odejść jeśli mu na tobie aż tak nie zależy. Tym bardziej że nie wie że jesteś dziewicą.

Gość taki nieznajomy
Kobieto...To sie nie miesci w pale... dlaczego sciemniasz facetowi i w dodatku odwlekasz? To,ze z nikim nie bylas nie tlumaczy klamstwa i takiego postepowania.Czekaj jeszcze do smierci.Nie bedziesz miec doswiadczen ale za to błone i czyste serce.Powodzenia w takim podejsciu do zycia.Mentalna pustko:(

Gość dziewica 7777
Mentalna pustko bo nie robiłam tego przygodnie na imprezach z kolegami (bo stałego faceta nie miałam nigdy)?

po pierwsze nie oszukuj go że nie jesteś dziewicą po drugie nie ustalaj jakiejś daty kiedy to z nim zrobisz po trzecie pamiętaj że są faceci którzy potrafią być z kobieta tylko dla seksu i raczej zniecierpliwią się dość szybko jeśli go nie dostaną i poszukają takiej która im to da.

Gość a wyjaśnił mi
dlaczego po prostu szczerze z facetem o tym nie pogadasz ? Masz swoje zasady - ok ale bądz łaskawa o tych zasadach z nim pogadac. Też nie bardzo rozumiem dlaczego rok i trzy miesiące , planujesz to tak dokładnie że zero w tym jakiejś spontaniczności , jakby to był wyczyn stulecia

Powinnas mu powiedziec ze jestes dziewica ... i wogole nie rozumiem takiego postepowania ze bedziesz czekac jescze rok na seks :P masakra a jak pozniej okarzesie ze to nie ten to bedziesz zalowac ze nie zrobilas tego i do tego jeszcze bedziesz stara dziewica :D

Gość dziewica 7777
Może źle się wyraziłam, nie planuję tego zrobic akurat wtedy, chodziło mi raczej o to, że podjęcie decyzji o tym odłożyłam na wtedy, bo myślę, że po tym czasie będę wiedzieć czy chcę z nim przeżyć swój pierwszy raz czy nie.

a i jeszcze "zrobić z nim to bo nie chcę aby odszedł ode mnie" to chore myślenie bo facetowi jeśli kocha to powinno mu zależeć na TOBIE a nie na SEKSIE Z TOBĄ

Gość dziewica 7777
Wierna : " starą dziewicą" to już chyba jestem, wszystkie moje koleżanki wychodzą za mąż, rodzą dzieci swoim kilkuletnim partnerom itp, a ja wciąż mam przed sobą pierwszy raz. Liczę się z tym, że mogę nigdy tego nie zrobić, aż do spotkania jego byłam pewna że nigdy z nikim nie będę, tak jak napisałam - w życiu wcześniej na randce nie byłam, i jestem świadoma że mogę nikogo więcej w życiu nie spotkać. A póki co nie jestem gotowa oddawać mu swoje najintymniejsze miejsca na ciele i w umyśle.

Gość taki nieznajomy
Dziewico7777...Już wiesz dlaczego mentalna pustko? Wszyscy piszą,że nie rozumieją twojego postępowania.Myslenie nie boli a poza tym nie pisałem,że masz iść z każdym,kto sie nawinie.Dla mnie 4 miesiące w kłamstwie i bez seksu to porażka.Tak samo, jak brak konkretów po roku lub dwóch,co do dalszej drogi związku.Proste jak budowa cepa.Chyba, że facet cos nie halo i sie godzi na wszystko,co baba wymysli w swojej pokręconej głowie

Gość dziewica 7777
Levviatan : nie wiem kogo cytujesz bo ja nic takiego nie napisałam. Nie boję się, że odejdzie jeśli tego nie zrobimy, jesli odejdzie to tym lepiej, bo to znaczy że nie jest wart tego żeby mu się oddac.

Gość dziewica 7777
taki nieznajomy : chyba mi Cię żal, jeśli dla ciebie 4 miesiace bez seksu to porazka. Z tego wynika że dla Ciebie seks to podstawa, a dla mnie jednak prawdziwa bliskość psychiczna jest ważniejsza.

Gość Damaa z kafe
Rozumiem Cię. Jeśli czujesz że to właśnie ON to nie ma na co czekać. Jeśli on Cię kocha to powinien wszystko zrozumieć

Gość dziewica 7777
No własnie, o to mi chodzi. Na razie dla mnie jest za krótko żebym poczuła, że to ON, dałam sobie czas żeby o tym zdecydować. Zapytałam tu o poradę, zwyczajnie chciałam się poradzić czy jest taka opcja że on może odejść bo nie będzie seksu mimo że zależałoby mu na mnie. To zostałam zwyzywana od mentalnych pustek.

dziewica 7777 -> sporą część nastolatek które mylą związek i miłość z seksem

faceci potrzebuja seksu jak powietrza nie zmienisz tego jak nie ty to inna ....

Gość dziewica 7777
Levviatan : wydaje mi się, że nie mylę jak one tych rzeczy, nastolatką tez nie jestem, choć owszem, jestem upośledzona emocjonalnie (chodzi mi o brak jakichkolwiek doświadczeń z drugą osobą do 25 roku życia, psychicznych doświadczeń, tak jak mówiłam - w życiu na randce nie byłam, ani nikt nie był zainteresowany nigdy), i mogę mieć skrzywiony obraz świata, i być może faktycznie bliżej mi emocjonalnie do 13 latki niż prawie 25letniej kobiety.

Gość Damaa z kafe
Autorko napisz prosze do mnie na priv landland@op.pl

Gość powiedz, dlaczego
nie miałaś faceta dotychczas? jestes brzydka czy nudna? bo ja tez nie spałam z żadnym facetem i chyba jestem po prostu brzydka :(

Gość dziewica 7777
Dama z kafe :a w jakim celu jeśli mogę zapytać?

Gość dziewica 7777
Nie wiem dlaczego nie miałam, nie wiem czy jestem nudna, mam znajomych, lubią mnie itp. Szpetna jakoś bardzo nie jestem raczej, gruba też nie, jestem normalną dziewczyną. Kiedyś się nad zastanawiałam, dlaczego nigdy nikt, gdzieś tak do 22 urodzin, a potem przestałam, bo po co. Jeśli tak ma być to będzie, czy będę tego chciała czy nie będę to przecież i tak nic nie zmieni.

Gość Damaa z kafe
Autorko! Myślę że dużo nas łączy i chce pogadać. Bo z moich znajomych to raczej nikt by mnie nie zrozumiał, zresztą sama widzisz jak to jest, choćby na kafe. ;-)Odezwij się, ok?

Gość drfghjertyuiolp
to bardzo prsoste -rozstaw nogi i przyjmij penisa zdejmij przedtem majtki jak nosisz moze nawet nie zauwazy ze jetses dziewica bo niektorym kurwa mac nie krwawi- odwagi http://www.youtube.com/watch?v=47qzPb-I0mc

Gość katykaty
puknij się w głowę

Gość dziewica 7777
podbijam