Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ingridemily

Ktora suknia ladniejsza?

Polecane posty

Gość ingridemily

Prosze pomozcie mi wybrac, ktora Waszym zdaniem suknia jest ladniejsza: http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=ingrid&keywordType=any&page=0&pageSize=15&style=J1355 http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=emily&keywordType=any&page=0&pageSize=15&style=A3453 Bardzo podoba mi sie przod emily czyli tej drugiej, ale tyl mysle ze jest za ciezki. Mierzylam obie i obie wygladaja fantastycznie. Mam figure odobna do modelki i npodobny typ urody tylko oczy niebieski, wlosy tez takie same, nawet fryzure chce miec taka sama lub bardzo podobna. Problem tylko w tym ze nie mam mi kto doradzic bo mieszkam za granica :(

Gość Inna PM
Zdecydowanie ten tył Emily za duży, będzie się strasznie ciągnął. Ja bym wybrała Ingrid w takim razie;-) chyba że tamtą da się przerobić żeby był mniejsza.

Gość ingridemily
Ach idealem byl by przod Emily a tyl Ingrid :) Zamierzam zapytac czy jest w ogole mozliwe przerobienie jej juz od razu podczas szycia...

Gość zdecydowanie pierwsza
:)

Gość Obie są śliczne
szkoda,że ja miałam tylko cywilny:)

Gość ingridemily
:) moze jeszcze wezmiesz koscielny. Mi ten tyl Emily przypomina taki sflaczaly balon :) Chociaz musze powiedziec ze na zywo to wyglada troche inaczej. Przede wszystkim nie jest tak ulozone, poza tym tren podczas wesela bede miala juz podpiety...

Gość TrwoniącaCzas
Jeśli o mnie chodzi, wybrałabym pierwszą. Sama nawet szyję bardzo podobną dla siebie:) oczywiście za cenę 3krotnie mniejszą niż oryginał. Mam nadzieje, ze jakos okaze sie odwrotnie proporcjonalna do ceny:)

Gość harmid
mnie ta pierwsza, zdecydowanie.

Gość dfisdfbiodfbosdnosdfjnsf
przód Emily jest śliczny

Gość chodzi lisek
3, ta najdelikatnijsza

Sękata, mało brakło, a miałybyśmy te same suknie, pamiętasz?:-P Jak dla mnie to ta trzecia.

Gość ingridemily
Szczerze mowiac na zdjeciach tez mi sie srednio podobalo, ale jak zaczelam mierzyc takie suknie po prostu do mnie pasuja, nie wiem czemu. Wygladam w nich zaskakujaco dobrze. Dlatego tez opieram sie bardziej na tym jak w nich wygladam. Bylo wiele sukni ktore podobaly mi si na zdjeciach ale po przymiarce stwierdzalam, ze to nie to. Dziwne jest tez to, ze na co dzien preferuje styl minimalistyczny, a te suknie zdecydowanie do minimalistycznych nie naleza. Wybor bedzie jednak miedzy Emily i Ingrid. 23go kwietnia mam umowione spotkanie w sklepie i wtedy podejme ostateczna decyzje :)

Gość ingridemily
kurcze no ... Mierzylam dzisiaj Debbie i chyba to jest "TA", ale nadal nie mam pewnosci... Naczytalam sie, ze dziewczyny jak zmierz sukienke to wiedza ze ta i zadna inna a ja mam z tym problem. Albo po prostu nie trafilam jeszcze na ta wlasciwa :) Ale musze przyznac, ze Debbie jest przepiekna, piekniejsza jeszcze na zywo niz na zdjeciah. Duzym plusem jets tez to, ze mam juz wybrane buty, ktorechcialabym miec i one idealnie pasowaylyby do Debbie. a o moje butki: http://www.arabesquedirect.co.uk/product/benjamin-adams/789-astor/

Gość tak ciekawosci, ile kosztuje
ta 3 sukienka ?? więcej niż 3000 zł czy mniej ? piękna jest

Gość ingridemily
hmmm, znam cene tylko w funtach 1200. Mieszkam za granica i tu musze kupic suknie. Po przeliczeniu na zl to by sporo wyszlo ale chyba sie tak nie przelicza. Szczerze mowiac, nie wiem jakie sa ceny w Polsce jesli chodzi o suknie Maggie Sottero. Mojemu R baaardzo sie podoba Emily. MI sie bardzoo podoba przod ale boje sie, ze nie dam rady tanczyc w niej do rana gdyz jest dosc ciezka. Pytalam czy da sie zrobic mix dwoch sukni ale niestety tego nie robia.

Gość positiveaga
Zdecydowanie trzecia :)

Gość numer 1
j.w.

Gość jak juz to nr 3 ale zaadna
rewelacja a buty okropne zero klasy i gustu jak z jarmarku albo jak puszczalska solarowa z taniej dyskoteki do slubu tylko eleganckie zgrabne pelne pantofelki a nie sandalki jak z koziej wolki