Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoneczko;

Jest tu ktoś z Piotrkowa Tryb.?

Polecane posty

Gość Słoneczko;

Siedzi ktoś na forum z Piotrkowa? Czasem rzuci mi sie temat o osobach z Łodzi, ale dla mnie to trochę daleko, jest ktoś może z mojej okolicy?

Gość eros eros
ja jestem z łodzi gdyby co to mogę wpaść ;)

Gość kurierek-lodz
witaj moze poznamy sie blizej ja jestem z lodzi a to mie daleko do piotrkowa

Gość Bazarówka jakich mało
Ja przejeżdżam przez Piotrków na zakupy do Głuchowa lub Rzgowa. Raz w tygodniu. Witam

Gość Kapitanie, idź wreszcie
Co za jebany Indiana Dżołns wygrzebał ten temat ? :O

Ale wtopa :O :O Dzięki za info 🖐️ Ludzi już dawno nie ma a ja zdziwiony że brakuje w temacie aktywności. Zlamiłem na wstępie. :O I to dałem się złapać na odgrzanym tematełłe. Jaki wstyd :( 😭 Co nie znaczy że nie można go wykorzystać :P

Skoro byli ludzie z Piotrkowa Trybunalskiego, to i pewnie teraz też są. O ile mi wiadomo nie wszyscy wyjechali za chlebem. I żyją sobie w miastach drobniejszego formatu, co w niczym Im nie urąga a wręcz przeciwnie. Mogą wnieść coś swojego, bo już te wielkomiejskie charakterki, to każdy zna na wylot. :O

Gość exi przelotem
Podpinam sie:P

Ale to nie chodzi o to by się podpiąć. :O Tu trzeba pisać i to co dusza zapragnie. :) Co się na przykład dzieje w piątkowy wieczór w PT ? Ruchacie się trochę? Czy naprawdę psy duupani szczekają? :O Macie chociaż kino, czy wszystko co na świecie walicie z neta. Nie dość że pytanie złośliwe, to retoryczne. :) 🖐️

Gość bsipoieeur
ja z bełchatowa, ale jestem w piotrkowie od poniedzialu do piatku .. studia ile masz lat ?

Gość exi przelotem
Rzekl chlop z szarego miasteczka nadmuchanych balonikow.

Swojego czasu bywałem w Bełchatowie :) Jeden wielki śpiwór. :D :D Znaczy się co tylko widziałem, to bloki i wieżowce, ale kopalni już nie widziałem. ;) Nigdy nie miałem już siły. ;) Stare dobre czasy ;) i wspaniali ludzie, którzy właśnie w łódzkich szkołach wyższych budowali swoją przyszłość. A długo, długo później... mojej nabytej sympatii przez namaszczenie do drużyny piłkarskiej, która zwie się ŁKS, przyszło gościnnie występować w Bełchatowie. I tak duże miasto ukłoniło się mniejszemu, by nie napisać przyszło na żebry. :O

Szarego? exi przelotem, już się tak nie ograniczaj, to miasto śmierdzi. :O Wydaje mi się że nepotyzm osiąga tu taką skalę, która wyrabia średnią, która robi za cały kraj. :O Skurrwiele wbijają się w to miasto a myślą o pierdzeniu w stołki w Wawie. Wręcz chce by to miasto zdechło, bo to idealna trampolina by wskoczyć wyżej, bo komu by się chciało zajmować zasikanymi bramami z frontu odbudowanymi fasadami jak w Wawie, może powstać pierwsze metro pod wodą. :D :D :D

Gość raffffico
moszczenica kolo piotrkowa, moze byc???

A dlaczego nie. :) Pewnie że może być. Sęk w tym że temat to już suchar :( I z tego co widzę będzie ciężko o kogoś miłego z okolicy. :)

Gość kiedyś tam spędzałam wakacje
Piotrków, to miasto mojego ojca... Moi rodzice byli po rozwodzie. Wakacje miałam spędzać z ojcem. Piotrków, to było jego rodzinne miasto. Przyjeżdżałam tu z nim w wakacje. Babcia mała dom przy ulicy Aleja Wojska Polskiego.... Ten dom należał do Sióstr Zakonnych... Nie pamiętam nazwy zakonu. Moją ulubioną Siostrą Zakonną, była S. Kasylda

To miłe, w sensie że się podzieliłaś swoimi wrażeniami, ale nie o takie wrażenia mi chodziło. Jesteśmy na erotycznym i bez potrzeby nie róbmy konkurencji Częstochowy. O sistrach zakonnych pogadamy, jak komuś naprawdę odbije. Nie mniej wiemy co się dzieje, lub działo na ul. Wojska Polskiego, a jeszcze ludowego :P

ex 👄 Piotrków to piękne miasto z kulturalnymi kierowcami i ciepłymi ludźmi ;) Do tego wiekiem dorównujące Krakowowi ;) Cudowna historia piękne stare miasto z wyjatkowymi filmowymi zakątkami starych kamienic i niesamowitą atmosferą ;)

zalapiemy sie na statystów :classic_cool: do jakiegos bestselleru Wajdy :D:D

sama historia :classic_cool: ubiorą nas w pożydowskie łachmany :D

Gość Nimfik_pl
Jest an forum kilka osób PT. Jak coś pisz na adres nimfik_pl@o2.pl