Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana...

zrobil innej dziecko:(((

Polecane posty

Gość zrezygnowana...

jest mi cholernie smutno,przykro i mam takiego doła jak jeszcze nigdy nie miałam.sptykałam się z facetem 4 lata,ostatnio trochę między nami było zgrzytów,głównie przez jego naduzywanie alkoholu.zawsze byłam przy nim starałam się go ratowac,wyciągnąc z nałogu itd...ostatnimi czasy wlasnie przez picie sttacił pracę,stał się nerwony,wybuchały awantury,raz nawt poszarpał mnie dośc mocno.pozniej przepraszał itd,mimo tego czułam zawsze ,że on mnie kocha.ostatnio okazało się ,ze on ma dziecko z inną kobietą.dziecko ma rok.zrobił jej to dziecko kiedyś ,gdy bylismy pokłóceni ,wyprowadził się wtedy na miesiąc do brata .po miesiącu pogodzilismy się .ja głupia oczywiście rozmyślałam ,tęskiniłam-myśląc ,że on też czeka i tęskni a on tymczasm skok w bok i milczał tyle czasu.ygoniłam go z domu i z tego co słyszałam jest z tą kobietą.jest mi tak smutno,nie mam na nic siły ,nie mam siły chodzic do pracy,straciłam apetyt,czuję się oszukana,zraniona ,nie wiem,cały czas myślę o tej sytacji ,o nim ,chyba zwariuje.on cały czas do mnie pisze ,że mnie kocha,że tamtej nie kocha ,ze to było tylko tak ,głupota.kvrwa co za bydle,mieszka u niej...nie wiem czy jest mi bardziej smutno z tego powodu ,ze zostałam zdradzona ,czy z tego ,ze nie walczył o naszą miłośc.poprostu się spakował i odszedł.teraz to już chyba bez znaczenia,jest dziecko,wszystko się skończyło miedzy nami,jak to cholernie boli

Gość tak to jest jak swoje
nadzieje na przyszłość wiąże się z alkoholikiem. masz to, czego chciałaś. nie żal mi ciebie. jesteś pojebana, w życiu nie wiąż się z alkoholikami i ich bredniami o miłości :D

Gość wspolczuje autorko
:(

Gość zapach pomarańczy...
Tak miało być. Los czasem bywa łaskawy i wybawia niektórych ludzi z toksycznych związków. Ciesz się, przed tobą całe życie, bez walki z nałogami innej osoby. Będzie dobrze i jeszcze będziesz szczęśliwa z kims innym...lepszym od byłego. Tylko uwierz w siebie dziewczyno, szanuj swoją miłość. Nie rzuca się pereł pod świnie, bo nie docenią tego czynu:)

Gość zrezygnowana...
dziękuję za słowa pocieszenia

Gość sa takie typy facetów którzy
popieram wpis powyżej, nigdy nie bądź z alkoholikiem, to hieny, emocjonalne pasożyty co buduja sobie poczucie wartości na czyimś uczuciu nie warto płakać, za czym? za płaceniem alimentów za niego? bo do pracy pewnie nie pójdzie, bedą lepsze i gorsze chwile, wyznania miłości,obietnice a ty będziesz łapała okruszki szczęścia wmawiając sobie że się zmieni, moja droga tacy się nie zmieniają, warto odcierpieć by potem się podnieść silniejsza

Proszę bardzo:) Jeżeli inna kobieta zabiera ci faceta, to nie ma nic lepszego jak jej go zostawić. Prawdziwy mężczyzna, jak kocha, to dba o swoją kochającą połówkę i innej narzucającej się mu kobiecie potrafi odmówić. Życzę ci takiego mężczyzny na przyszłość:) Trzymaj się i już nigdy nie wracaj do byłego!

Gość taka jedna elka
a ja powiem tak,skoro kochacie się,może warto dac szanse? większa połowa facetów zdradza,nie wiemy o tym i żyjemy spokojnie.fakt jest dziecko,ale to wypadek przy pracy:D

Gość errrrrty
taaa szanse, chyba cie pojebalo? po cholere jej facet ze zobowiazaniami alimentacyjnymi i w dodatku przepierdalajacy kase na alkohol! niech on spieprza od niej jak najdalej, dobrze sie stało, zamiast płakać to powinnaś sie cieszyc, jak mozna kochac kogos kto non stop wyrzadza ci krzywde? przywiazesz sie do innego i jak to wy mowicie znowu "pokochasz"

Gość cala prawda tylko prawda
do zapach pomarańczy - nie ma takich facetów, nie wierzę w to po prostu, wszyscy sa tacy sami, kłamią, oszukują i zdradzają.

Gość zrezygnowana...
"sątakie typy..." "zapach pomarańczy" dzieki kobietki za wsparcie.wiem co powinnam zrobic,ale potrzebowałam usłyszec to od was.nie mam tak naprawdę komu się wygadc.wstyd mi przyznac się przed rodziną,znajomymi i usłyszec: -a nie mówiłam

Gość zrezygnowana...
zacznę od zmiany numeru tel.bo niestety czytam te jego smsy po 3 razy.telefonu nie odbieram ,ale jak dzwoni to serce boli

Odetnij sie od niego całokowicie. Wykasuj wszystko, będzie ciężko, ale dasz radę. Czytaj moje wpisy po 10 razy, lepiej na tym wyjdziesz. Porozmawiaj ze swoją mamą, pocieszy i pomoże. Daj sobie czas, będą łzy i ból po rozstaniu, to wszystko minie i odrodzisz sie na nowo. Powodzenia:)

taka jedna elka - NIE MA WIĘKSZEJ POŁOWY! Połowa, jak sama nazwa wskazuje, jest POŁOWĄ! A połowy są sobie równe. To tak na marginesie :P

Gość zrezygnowana...
kiedy mi to minie????

Gość oiuhygbhnjm
no i dobrze zrobił

Gość zrezygnowana...
:(((