Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliane

powiedziec Prawde na forum

Polecane posty

Gość liliane

Dlaczego zostal usuniety moj text na forum? za duzo prawdy?

Gość łkjłlkłlkłl
a o czym byl?

Gość liliane
Naturalnie o slim lipo! Jestem po zabiegu . Brzuch i boczki. Razem troche mniej niz 15000. Bardzo bolesny zabieg. Uwazam, ze nie nadaje sie wylacznie na znieczulenie miejscowe. Za duzy obszar,chociaz u mnie nie bylo az tak duzo tluszczu. Pytalam pania doctor, czy mozna zrobic te partie za jednym razem przed zabiegiem i powiedzila, ze bez problemu.W trakcie zabiegu wyszlo na to, ze znieczulenie przestalo dzialac i bol byl( juz naturalnie przy odsysaniu) nie do wytrzymania. Pani dr. skonczyla wlasnie boczki i chciala dalej kontynulowac brzuch, ktory juz przed boczkami byl robiony, ale nie do konca.Prasilam ja o znieczulenie,ale odmowila, bo jezeli sobie dokladnie przypominam,musialybysmy czekac ok.20 min.Jak zaczela mi w tym obolalym brzuchu dzgac, to w bolu zlapalam ja za reke. Ona jednak twierdzila, ze pacjent jest w stanie wytrzymac kazdy bol! Wiec zwrocilam sie do anestozjologa,zeby mi dostrzygna znieczulenia, ale on powiedzial ,ze przekroczylby limit.Wtedy pani dr. zakonczyla poprostu zabieg. Przypuszczam, ze na brzuchu wszystko nie zeszlo i moze sie nie oplacilo. Troche mnie to martwi. Pani dr. jednak ten temat omijala i powiedzala, ze tylko w razie nierownosci zrobilaby poprawke,a za reszte musialabym znowu placic pelna sume!Czuje sie zle potraktowana! Odradzam wam robic duzy obszar w znieczuleniu miejscowym!!!Na razie mam okropne siniaki i jestem bardzo spuchnieta. Czekam na rezultaty!!!