Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnulka_Z Obrączką Na Palcu

Sex? Czasami...

Polecane posty

Żenada... Mam 35 lat i od ponad 9 w związku, a kochamy się kilka razy w tygodniu. Bywa że codziennie.

Gość ja 32 zona 34
i raz w tygodniu...czasami nawet raz na 2 tyg jak twierdzi,ze ma "te dni"....

Rus zaraz zenada, moze nie wszyscy maja takie potrzeby jak Ty :-P my tez zadko, ale nam to wystarcza, i malo mnie interesuje, ze inni codziennie :-)

Gość minisinjii
Czarnulka_Z Obrączką Na Palcu---A kto mądry w tych czasach tak szybko się pobiera :-) No chyba,że z przymusu,ale dzioecko nieslubne to w dzisiejszych czasach nie problem,więc bez slubu mozna zyc.

Gość Ja ze swoim facetem
tez sie kocham 1-2 razy w tygodniu. Po tabletkach spadlo mi libido praktycznie do 0 :O

Gość porkesss
Ja ze swoim facetem --skoro sie z nim kochasz to znaczy,ze jakies libido masz:P

a przedtem nie bylo takich problemow ? moze pogadaj z mezem najpierw, zamiast pisac na kafe ze to zenada ..

Czyli Tobie sie chce, jemu nie, czym on to tlumaczy ? Wczesniej nie bylo takich problemow ?

Ktoś tam wyżej się czepiał- nie chodziło mi o to że żenujący jest seks raz na tydzień tylko o to że autorka ma potrzeby których mąż nie zaspokaja. Jak komuś pasuje raz na x czasu to w porządku. Warunek jest taki że obojgu ma pasować.

niestety tak czasem bywa,ze po latachsie okazuje iz nasi partnerzy maja mniejsze potrzeby od nas.Ile ja bym zrobil,zeby miec kobiete goraca,chetna do igraszek czesciej niz raz na miesiac.

Gość Mam sprawdzone info
Do tego małżeńskiego współżycia rus1 włączasz tez kochankę,verite,czy nie?

Gość karoinkaaaaaaaaaaaaaaaa
dlatego wyposzczony maz szukał dzisaj na forum dziurki chetnej na dymanko z krakowa

Gość to ja powiem taaaaaaak
Masz 21 lat i męża? sorry ale dla mnie to chore :O potem widzicie jak jest bo On mnie za mało rucha...bo On mnie za dużo rucha :O bo to bo tamto.Kto Ci się kazał pakować w małżeństwo w tak młodym wieku?...zobaczysz co będzie kiedyś

Gość to ja powiem taaaaaaak
Tak jest jak dzieci biorą ślub

ja jestem w zw 6 letnim sexu nie bylo juz dawno a on wcale sie nie domaga.... wcale!!! dodam ze jestem atrakcyjna kobieta naprawde szczupla, zadbana

Czytam uwaznie i ze zrozumieniem, nic sie nie boj :-) A to, ze facet mial 22 lata jak sie ozenil tez moze miec na to wplyw. Pogadaj z nim otwarcie, powiedz, ze Ci nie pasuja, jak dalej bedzie odpowiadal, ze WIE, to tylko potwierdzi moja opinie, ze jest dzieciakiem :-D

ja nie musze sie kochac codziennie ale jak on wcale nie stwarza sytuacji ani nie widze checi???

dobra dobra wyposzczony mezulku... powiedz mi teraz czy to normalne ze 30letni facet nie ma ochoty na sex? ze swoja kobieta?