Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela na miotle

masaz czekoladowy - opinie

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem zabieg czekoladowy, to wspaniała uczta dla ciała! Mogę wam szczerze polecić. Efekty są widoczne ! ale oczywiście nie po jednym, a po kilku takich masażach. Korzystałam ostatnio z pakietu 5 zabiegów masażu czekoladą w Salonie Pielęgnacji Ciała w Krakowie na ul Okulickiego 51/281 i mogę Wam go gorąco polecić! Wspaniałe zabiegi na ciało, odchudzające, antycellulitowe, odżywcze, ujędrniające, nawilżające! I miła obsługa :) a to również bardzo ważne. Polecam!

Gość Louissee
Ja dostałam w prezencie od męża na rocznicę pakiet z masażem czekoladowym do kliniki urody i powiem wam, że to coś wspaniałego! Ten zapach - po prostu nie do opisania... zakochałam sie w tych zabiegach i teraz chodzę na takie masaże jak potrzebuję sie zrelaksować - przy okazji moje ciało przy tym korzysta, bo to świetnie działa na jego jędrność. Poleci mogę Profemed - mieszczą się w Warszawie w samym centrum w hotelu Mariott. Ja mam do nich blisko i na prawdę za każdym razem na zabiegach u nich czuję się wyjątkowo :)

Gość gość
Ja raz byłam , myślałam że zjem tą czekoladę :D nie bo a teraz już poważnie, raz byłam ale uważam że to trochę starta pieniędzy. Kupiłam sobie peeling czekoladowy , cukrowy i robię go sama w domu. Dodatkowo mam masło kokosowe które potem bardzo dobrze nawilża skórę trena.pl/preparaty-pielegnacyjne-do-ciala/3528-fennel-maslo-do-ciala-kokos-200g-8850419081921.html, myślę, że to w zupełności wystarczy. Dodatkowo wychodzi dużo taniej niż jeden masaż.

Gość I_love_Markus
O to to! Ma się chęć zjeść tą czekolade, to rozkosz nie tylko dla ciała ale i dla zmysłów. W tej klinice w Mariocie to musi być fajnie - brzmi tak luksusowo :)

Gość arielkaaaaaaa
Na masaż czekoladowy wybrałabym się oj taaaak ;p

Gość gość
super sprawa taki masaz, mega przyjemny no i zapach jest niezmiemski, każdą kasę warto wydać na taką przyjemnosc :) i ladnie nawilza tez

Gość czekoladkav
Fajnie,że znalazłam ciekawe opinie na temat czekoladowego masażu :) Właśnie zamierzam się wybrać na takie czekoladowe SPA do Wyspy Piękna we Wrocławiu http://www.wyspapiekna.pl/ i chciałam poczytać jakie są na ten temat opinie. Naczytałam się o tym, że taki zabieg nie tylko odmładza skórę, ale też znakomicie relaksuje. I jak widać po powyższych opiniach większość klientek jest bardzo zadowolonych z tych czekoladowych przyjemności. Idealny zabieg na te zimowe i mroźne dni :)

Gość gość
A taką czekoladę można sobie podjadać? To taka spożywcza?

Gość tarlypa
Mnie ten masaż bardzo pobudził, dodał mi sił, czułam się jak nowo narodzona. Najlepszy masaż jaki można sobie wyobrazić! Polecam zwłaszcza w http://massaya.pl

Gość gość
Ja uwielbiam te masaże czekoladowe... Bardzo mi pomagają takie masaże po całym tygodniu ciężkiej pracy. Na takie masaże chodzę tu http://www.imageszczecin.pl/. Mają bardzo atrakcyjne ceny i super promocję.

Gość ania7922
z masażu gorącą czekoladą pierwszy raz skorzystałam na wieczorze panieńskim mojej przyjaciółki, od tamtego momentu regularnie się na niego wybieram. korzystałam z ofert wielu salonów masażu ale moje serce zdobyło samui spa w konstancinie :) Masaże wykonuą balijki, jestem zachwycona i polecam to spa każdemu.

Gość izaakroll00
Jeśli masaż gorącą czekoladą to w połączeniu z masażem balijskim. Ten wzorowy duet poznałam w Samui Spa w Warszawie. Wcześniej korzystałam z masażu gorącą czekoladą ale w połączeniu z masażem balijskim to zabieg niedopisania! Polecam Wam gorącą nie tylko cudny czas relaksu, ale również bardzo dobry masaż. Miejsce też warte polecania, za klimat, obsługę, fachowców. Bezapelacyjnie namawiam. :)

Gość joanna8102
Mąż na urodziny wykupił mi masaż gorącą czekoladą i nie mogłabym sobie wymarzyć lepszego prezentu! Jestem zachwycona, ogromna dawka relaksu, no i oczywiście cudowny aromat czekolady. Ja byłam w Samui Spa w Konstancinie i od tego czasu jestem ich stałą klientką. Często mają promocje na stronie samui-spa.pl Polecam :)

Gość ania052
Masaż czekoladowy to super sprawa, ja korzystam z niego regularnie w samui spa w konstancinie

Gość wandiiole
W Samui Spa mają super masaż gorącą czekoladą, a dodatkowo jest to masaż balijski, czyli moim zdaniem najlepszy masaż jaki jest! Polecam Wam dziewczyny!

Gość teller
Tak to prawda, że Samui Spa to miejsce wartę polecenia. Bardzo fachowi terapeuci, super klimat i zawsze czysto. Polecam masaż balijski czekoladą, a do tego cenowo też bardzo korzystnie!