Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhhhhyhyhyaa

Media jak jakieś imbecyle złapali się tego jednego zdania Kaczora, a debile

Polecane posty

Gość yhhhhyhyhyaa

to połknęły i powtarzają bez zastanowienia to, co im TVN i GW podali na tacy :o Nienawidzę Kaczora i uważam go za człowieka chorego psychicznie ale ta wypowiedź akurat była totalnie trafiona, tym bardziej biorąc pod uwagę kontekst w jakim została wypowiedziana. Mówiąc o ''najuboższych'' miał chyba na myśli tych, których nie stać na wypasione zakupy w Carefourze albo Realu, bo tam ceny są 2krotnie wyższe, tak trudno to pojąć?? :o:o Zastanówcie się zanim zaczniecie coś powtarzać byle tylko gdakać na tych, których nienawidzicie. Ja też jego fanką nie jestem ale ludzie, myślcie :o:o

Gość po pierwsze
zakupy robię w tesko realu osiedlowych i biedronce zależ co a po... albo nie idź na pardon, onet czy inszą trollownie

Gość sweett-
I tutaj sie zgadzam z toba w 100% Polacy to taki debilny narod nie mysli samodzielnie tylko powtarzaja za TVN lub za wyborcza wszyskie bzdury swiata! Przeciez wiadome jest ze co by nie powiedzial Kaczynski to jest zle kazde jego slowo jest rozkladane na czesci i analizowane najczescie wyrywaja cos z kontekstu i mowia to 100 razy az ciemny Polak sobie to uswiadomi i pozniej na forach powtarza glupoty tak jak bylo z OBIATEM Kaczynskiego byla to bzdura wymyslona przez dziennikarza i powtarzana przez wszyskie proPowskie media wlacznie z Prezydentem Komorowskim tylko ze nik nie chce tego sprostowac ale propaganda poszla i debile powtrarzaja! http://deser.pl/deser/1,111857,9283020,Wpadki_Komorowskiego___Kaczynski_pisze_obiad_przez.html?amp;obxx=9283020&v=1&obxx=9283020

Gość a mnie się podobała odpowiedź
jego na pytanie dziennikarza czy jest drogo? "nie wiem nie płaciłem jeszcze" boże co za debil - widać, że pojęcia ma o realnym życiu, każdy śmiertelnik idąc po zakupy wie mniej więcej ile zapłaci za to co ma kupić .... a ten se nonszalancko idzie do kasy i liczy na niespodziankę :O

Gość sweett-
Zle skopiowalem wklejam jeszcze raz http://deser.pl/deser/1,111857,9283020,Wpadki_Komorowskiego___Kaczynski_pisze_obiad_przez.html?amp;obxx=9283020&v=1&obxx=9283020

bracia Kaczyńscy zagrali tylko jedną rolę filmową w życiu i tak im pozostało. W realu niestety nie ma powtórek na jeszcze jedno nagranie, i wyszło jak wyszło.....

Gość przecież na zdjęciach widać
było, że pierwszy raz w życiu był w sklepie spożywczym. Bo nawet największy debil nie położy w koszyku chleba bez opakowania obok brudnych ziemniaków w siatce z oczkami :):):)

Gość elita Polska
Ja tez nie chodze do sklepu po to mam sluzaca! Wiec nie mierz swoja miara wszyskich ludzi !

nie musisz chodzić do sklepu, ale żeby być dalej bogaty, powineneś wiedzieć jakie śa ceny, nawet po to by wpisać do Simple Money Manager, ćwoku.

Gość sorry ale wole zeby rządzili
moim krajem ludzie którzy rozumieją moje problemy, czyli problemy ZWYKŁYCH ludzi, a nie jakaś oderwana od rzeczywistości elYta ęą .... ze służba, mamusia czy kotem :O

Gość Polska to kraj debili
najliczniej wystepuja w sekcie spod znaku Wybiórczej:classic_cool:

przed chwilą w teleekspresie pokazywali tego wałacha, jak mówił, Biedronka jest dla najbiedniejszych, co za świński ryj....

też to słyszałam :O facet jest oderwany od rzeczywistości :O a udawania ludzie nie kupią, wyborcza czy TVN nie ma tu nic do rzeczy, on sam sobie robi krecia robotę!

Gość kami777
oderwani od rzeczywistosci sa ci, co poczuli sie urazeni wypowiedzia Jara, nawet nie zauwazyli kiedy rzad Tuska wprowadzil ich w stan biedy a jak im sie powie, ze robia zakupy w sklepach dla biednych, z duzo tanszymi ale i duzo gorszymi jakosciowo towarami, to wielkie oburzenie, glupcy:D:D

Gość myszellina
Autor ma 100% racji, a wy dalej swoje o dupie maryni, byle tylko popieprzyć, a to, że nie na temat to już nieistotne :o Widać jaki mamy marny naród pozbawiony szarych komórek aby myśleć i przetwarzać to, co podadzą wam w wiadomościach i artykule. Ale w sumie czego się spodziewać, w dodatku tu - na kafeterii :o 🖐️

ciekawe, bo ja kupowałam i za rządów SLD i PIS w dyskontach, jak nie było Biedronek to np. w "Plusie" co więcej wcale nie uważam, się za biedotę! ... po prostu za artykuły podstawowe, typu cukier/maka/mleko moim zdaniem nie warto przepłacać! ...co więcej uważam, ze Biedronka od kilku lat, ma wręcz REWELACYJNE jakościowo produkty (oczywiście nie wszystkie) np. pieluch Dada 0 przetestowałam wszystkie marki dostępne na rynku i autentycznie uważam, ze są po prostu NAJLEPSZE

Gość myszellina
Tak, ale kaczor miał na myśli akurat tych, którzy do biedronki idą dlatego, że za te same produkty w Realu zapłaciliby 200zł, a w Biedronce płacą 150, czy to naprawdę tak trudno zrozumieć? :o

Gość HAHHAHAHAH
a co on takiego powiedzial o tej biedronce bo ktorys raz juz o tym slysze, a nie wiem co konkretnie powiedzial :o

tylko że 90% znanych mi ludzi tak robi - nie z biedy, a ze zwykłej oszczędności - czyli stać mnie na te 50zł więcej, ale milej jest je zaoszczedzić i wydać na co innego ... ...cóż większość ludzi w Polsce nie ma takiego komfortu, jak polityk - kawaler z ustawiona rodzinką, że im te 50 zł koło dupy lata, bo nie ma żadnych wydatków ani obowiązków. :O

w moim mieście niwielkim, są dwa sklepy tego typu, polo i biedronka. Są bardzo dobrze zaopatrzone i wszyscy ludzie tam kupują i nie czują się biedakami. Polityk, który wali takie gafy, jest godny pożałowania.

Gość kami777
ale to wlasnie glownie biedni musza te 50 zl zaoszczedzic, zeby moc je wydac na cos innego, na co juz kasy nie starcza:D

Gość prawie dwukrotnie wyzsze
.

Gość myszellins
Nie chcę się wtrącać ale chcesz się założyć, że końcowy rachunek będzie w Carefourze niemal dwukrotnie wyższy? :o Haha, a Ci dalej swoje o tych oszczędnościach, ja pierdolę :D Może drukowanymi dojdzie szybciej? :classic_cool: TY MASZ WYBÓR I JEDZIESZ DO BIEDRONKI, INNI GO NIE MAJĄ I W BIEDRONCE KUPOWAĆ MUUUUUUSZĄĄĄĄĄĄĄĄ, i właśnie o tych najbiedniejszych chodziło :D:D :o 🖐️

Gość do myszellins
tutejsi debile i tak nie zrozumieja

Gość idioci czepialscy!!!!!!!!!!!!!
przecież Kaczyński powiedział, że "moglibyśmy pójść do biedronki, ale to jest sklep dla najuboższych. tu jest slepik osiedlowy, do którego ludzie chociażby z pośpiechu muszą iść". chodziło o zestawienie cen artykułów teraz i kiedyś. wniosek jest taki, że teraz jest gorzej. i prawdę powiedział w sumie, że TAM JEST TANIEJ (innymi słowy), a że nie każdy ma dostęp do biedronki to może odczuwać skutki tej inflacji. ale wy chyba udajecie takich durnych, po prostu lubicie się czepiać :p

Gość dgvfgrtg
ostatecznie jak sie tej biedronki czepili to przesze bardzo leccie wszysycy do biedronki, PORTUGALIA za malo ma kasy, zawsze lepiej oddaz te kase za granice prawda?

powiedział wyraźnie "biedronka to jest sklep dla najbiedniejszych" - nie wiem co miał na myśli, ale wyszło jak zwykle... czyli uraził lwią cześć Polaków, którzy robią zakupy w dyskontach, a za biednych się nie uważają :D niestety Biedronka nie jest siecią dla najuboższych ... to jest bzdura.... kupują tam wszyscy od prezesów po meneli! ...rozumiem, ze sa ludzi którzy nie mają wyboru i kupują artykuły typu mięso mielone o zawartości 30% mięsa - przykro mi z tego powodu, ale co to ma do rzeczy? ... tak samo kupują przecenione rzeczy w realu czy podwiędnięte warzywa na bazarku ... jak się nie ma wyboru, to zawsze znajdzie się okazję czy w Biedronce czy w Almie :P ... tylko ze Kaczyński nie ma o tym pojęcia....

Gość zdzirsone prohekte
To wydawaj dwa razy więcej w angielskim Tesco albo trzy razy więcej na miejskim bazarku patrioto 🖐️

Gość cowy na to ??
Najsmutniejsze jest to że zamiast być dziennikarzami ludzie zostają adwokatami rządu Dlaczego telewizja pokazując w kampanii napieralskiego rozdającego rano jabłka pracownikom kopalni czy tam stoczni nie doszła do takich odkrywczych wniosków: Napieralski i jego partia mają finanse z budżetu. jako poseł też ma pensje z budżetu. Ludzie płacą na to podatki w benzynach, dochodzie żeby za ich hajs Napieralski kupował jabłka i im rozdawał. Kurwa każdy wolałby zapłacić mniej 50gr rocznie niż żeby jakiś polityk mu za to jabłko rozdawał bo są wybory i chce żeby ci ludzie dali mu więcej władzy = więcej kasy.