Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowy:-(

miłość z arabką

Polecane posty

siema . co myślicie o tym że polak chodzi z arabką :-( czy jest coś w tym złego ja mam dziewczynę arabską która pochodzi z Libi jej matka polka ojciec arab dziewczyna nazywa się Rania wyznaje islam . ona ma 15 lat a nie morze wyjść z domu nawet do sklepu a jak juz się spodkamy to po kryjomu że niby wyszła z koleżanką i tylko na 1 godzinę po 2 cały czas są telefony od jej ojca ;gdzie jesteś ; co robisz ;z kim.. jej siostra ma 19 lat chodzi z polakiem a cała ich rodzina staje przeciwko nam :-( czy ktoś morze wiedzięć jaki może być tego powud?? :-(

Bo po pierwsze ojcowie muzulmanie boja sie ze corka straci dziewictwo, poniewaz w islamie jest to szczegolnie zabornione bo sex musi sie odbyt po malzenstwie,a jesli przed to ojciec nawet moze corke za to zabic, tak to jest w ich prawie w niektorych krajach muzulmanskich, 2. bo sie boi sie ze cos sie jej stanie, ma 15 lat to sie dziwisz to jeszcze dziecko, jej siostra ma 19 jest dorosla to ok, 3. poprostu tak w islamie jest ze bardzo religijne muzulmanskie rodziny nie puszczaja corek na dwor i wogole zycia prywatnego nie moga miec, bo dziewczyna musi byc czysta nie skarzona i wogole, 4. nic zlego nie jest w tym ze masz dziewczyne arabke, ciesz sie, bo dziewica :D 5. idz zapoznaj sie z jej rodzicami, tym bardziej z ojcem, daj dobre wrazenie, ojciec musi wiedziec ,ze jego corka bedzie bezpieczna, ale nie sadze, iz nie jestes z ich kultury 6. UWAZAJCIE ;)

Gość ginger21
heh... powodem jest Twoja ortografia... nie chcą mieć zięcia tumana...

ale jej siostra w wieku 15 lat miała chłopaka !!! i to 18 letniego !!! w wieku 16 lat zaręczyli się a u mnie jest skomplikowanie ona w domu traktowana jest jak zwierze a reszta nie tylko ona tak ma a jej ojciec nie jest taki żeby zabijał albo co po prostu zabrania jej wszystkiego choć jest bardzo odpowiedzialna i rozważna . a tu chodzi o to że rodzice myślą ze ja palący pijący a ja jak bym tam się pokazał na oczy to chyba by mnie zajebali zresztą każdego innego by zabijali najbardziej rozśmiesza mnie chłopak jej starszej siostry ma 21 lat i grozi mi że mnie zabije wydaje mi się to troszkę śmieszne i nie normalne jak 21 latek kozaczy do 15 latka jakby miał do czynienia z równym sobie ... naprawdę nie rozumie nic z tego sry za błędy :-( :-(