Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orentelka

czy nosiłyście pas ciażowy w czasie ciązy

Polecane posty

Gość ja nosilam mialam taki
czarny ze stopkami. Byl idelany na przedluzenie krotkich bluzeczek, i sponi ktore nosilam pod brzuchem.

Gość nuzzle&scratch
nie. za to polecam pas brzuszny po porodzie, pomaga brzusiowi przybrac ladny plaski ksztalt.

ja kupiłam ale taki jak tu tylko innej firmy,chciałam chronic brzuszek przed wstrzasami i zeby ciepło było dzidzi w zimie...ale jednak sie nis epsrawdził bo uciskał mi na pecherz dodatkowo i czesciej musialam witac w wc.. poza tym rolowal sie na brzuchu nieraz..

Gość orentelka
do ,, ja nosilam taki" ile korzystalas z tego pasa tzn jak dlugo

od piatego (dostalam go) prawie do samego konca. Latem rzadziej. Bo akurat 7 i 8 miesiac wypadal w lipcu i w sierpniu. Ale wieczorem sprawdzal sie super. Spudniczka pas, top i nie swiecilam brzuchem :D

spodniczka- zeby nie bylo :)

Gość orentelka
tak sie zastanawiam jakby kupic material i uszyc spódniczkę i wszyc w pasie taki pas czy mialoby to sens i bylo praktyczne,

Gość onazona
Pierwszy raz o czyms takim slysze, dobrze czasem poczytac Kafe mozna sie nowych rzeczy dowiedziec. My planujemy dziecko niedlugo, wiec sie jeszcze w takich sprawach nie orientuje. A ten pas po ciazy to na prawde pomaga pozbyc sie brzucha?

watpie, bo taki pas zachodzi na biodra. Lepiej poszukaj na necie (allegro) spodniczek ciazowych. Ja jedna zakupilam. Fajnie sie ja nosilo, wlasnie z taka pasnica ciazowa.

Gość bułaispóła
Nie nosiłam, w ogóle z ciażowych bajerów to tylko spodnie ciążowe, które serdecznie polecam