Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basienia77788

mam 32 lata a czuję się i wyglądam staro

Polecane posty

Gość to ja ci wsade
aż po nasade i zrobie masaż cery sopconymi jajami - to pomoże na 100% TYLKO JEST JEDEN WARUNEK - TORBA NA TWARZ!!!!!!!!!!!!!

zorac wygladzi zmarszczki, jest na receptę, kwas witaminy a, dziala 100procent

zorac wygladzi zmarszczki, jest na receptę, kwas witaminy a, dziala 100procent

Gość pan Baran
nie przejmuj sie i poczekaj bo za jakies 10 lat hormony tak ci zamieszaja w glowie, ze bedzeisz czula sie znowu mloda, piekna i wpadniesz w taka paranoje, ze bedziesz uwazala, ze jestes piekniejsza i seksowniejsza niz dwudziestolatka i ze mlodym chlopcom kapie z (....) na twoj widok. Takze wszystko co dobre tylko przed toba bo w pewnym wieku kobieta pozbywa sie tego samokrytycznego spojrzenia i poprostu zaczyna zyc na 100% i uzywac sobie na calego. To mi sie podoba bo uwazam, ze kobiety jak chca to potrafia byc seksowne i czarujace w kazdym wieku. Takze szanowne panie! olejcie wiek bo to tylko cyfra i stancie sie seksowne i czarujace bo to wlasnie najbardziej pociaga nas facetow...

Gość to jest po prostu
a ja 36 lat skoncze i tradzik rozowaty mam, no i co mam zrobic? powiesic sie?

Gość 53-----latka
A ja mam 53 lata i wcale nie czuje się storo , wręcz przecwnie . Moja cera jest w miare ładna , nie zniszczona, nie mam zmarszczek ,używam kremu rożnego nie przywiązuje to tego uwagi . Poprosty trzeba brać życie jakie jest ,nie stresować się , dużo spacerów .To jest najlepsze lekarstwo .

Gość 32 LATKA
Ja tez mam 32 lata i zaczely sie zmarszczki,doly pod oczami,geny mam dobre patrzac na mame i siostre ale niestety ja zaczelam sie sypac, na solarium nie chodzilam,malowac zaczelam sie po 20, nie pale,pije okazjonalnie,wiec to nie tylko geny i tryb zycia, niektore kobiety popadaja wtedy w panike ja do nich naleze, zamierzam skorzystac z uslug medycyny estetycznej,moze chociaz troche poprawie stan swojej cery, mam nadzieje.... Popadlam juz w jakas obsesje,tragedia

Gość gość
ja mam 33 lata i wygladam staro a najgorsza jest lwia zmarszczka dodaje mi lat , masakra

Gość gość
Bo po 30 to już jesteście stare baby.

Gość gość
serioz wioch jestescie?? jest zmara to ide na botoks albo kwas i po zmarszckachw czym problem??kasa?/kredyt bym wziela nawet sport brak petow i jakos mozna sie trzymac

Gość gość
Tez mam problem z cera. Mam 34. I chuda twarz mialam zapadle doly pod oczami ale wypelnilam i teraz mam worki cos nie wyszlo. Efekt tyndalla Ale u mnie az tak nie razi tzn znajomi mowia ale zmeczona jestes nie spalas itd przez te wory. Ale wiesz co? Wygladzily mi sie zmary :) i zniknely ogromne doliny lez jak u starej baby! Mialam je cale lata juz przed 20tka.taka twarz. Pojde jeszcze raz albo na mezoterapie pod oczy albo wypelniacz ale juz nie do tego partacza. Wypelnialam jescze policzki voluma ale juz sie wchlonely a ostatnio bruzdy nosowo wargowe. No niestety majac chuda twarz ma sie takie rzeczy. Jak pojdziecie na wypelniacze to uwazajcie zwlaszcza pod oczami. Mi niby mowili ze nie wygladam ani na zone ani na matke po porodzie a rodzilam majac 32. Ale skore mam ohydna. Jak stary trans. Jeszcze do tego tradzik grudkowy.

Gość gość
wy głupie pipy, to makijaż wam zniszczył ryje, a wy to nakładałyście jak durne, teraz bez makijażu wasze ryje wyglądają jak gòwno i musicie to kupować, oszukały was reklamy i kolorowe gazetki

Gość gość
Ja polecam zabieg rewitalizacji skóry, który można zrobić w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów. Bardzo dobrze działa na cerę, robiłam już go dwa razy i za każdym razem jestem zaskoczona jaka jest róznica po tym zabiegu. Zdecydowanie warto - cera jest bardzo nawilżona i odżywiona.

Gość martaaaa1994
No to jest normalne po 30 spada bardzo mocno produkcja estrogenu, oraz płodność kobiety już nie jest taka sama jak w wieku 20 lat. To jest naturalny sygnał organizmu do płci przeciwnej, żeby omijać bo mniej płodna. Może to śmiesznie zabrzmi ale to się nazywa niestety ewolucja.

Gość hagen83
No wiecie co, a ja mam 35 lat, przez całe lata piwko, fajeczki, dragi, zero sportu - i wyglądam nadal całkiem spoko :) Jakieś minimalne rysy przy oczach się pojawiły, ale na razie prawie tego nie widać. To chyba kwestia genów, moi rodzice zawsze wyglądali na dużo młodszych niż w rzeczywistości. Matka od wczesnej młodości uczyła mnie jednak dwóch ważnych zasad: Po 1 - żryj zielone warzywa Po 2 - zawsze, choćbyś nie pamiętała jak się nazywasz, zmywaj makijaż przed pójściem spać. Amen :)

Gość gość
Każda po 32 roku ma pomarszczoną szyje i zmarszczkę nad kolanem.