Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buty do joggingu

Jakie macie buty do joggingu?

Polecane posty

Gość buty do joggingu

Albo jakie polecacie? :)

Gość buty do joggingu
podniosę sobie

Gość inka z mlekiem897
Ja mam Adasie, nie narzekam....

Gość inka z mlekiem897
Pumy też mam, ale wg mnie Adasie są bardziej miękkie, może to tez pewnie zalezy od modelu

Moim zdaniem najlepsze są buty New Balance, Reeboka, Adidasa i Nike , szczególnie te pierwsze, bardzo dobrze amortyzują stopy i przepuszczają powietrze. Widziałem dużo tanich modeli na tanisport.pl, często taniej niż w sklepach stacjonarnych

Pomóżcie mi wygrać buty do biegania! Bardzo proszę, strasznie mi na tym zależy, jestem studentką i niestety nie mogę sobie na nie pozwolić a marzą mi się od pewnego czasu :) Będę bardzo wdzięczna :) Wystarczy nacisnąć 'dołącz do nas' i zalogować się na Facebooku Jesteście moją jedyną nadzieją! http://apps.facebook.com/sizeer_easytone/?ref_id=1158511855

Jeśli chodzi o buty do joggingu to też postawiałbym na newbalnce - specjalizują się w produkcji butów do biegania i mają chyba w tym segmencie największy wybór. Ale konkretny model już musisz sobie dobrać sama. Możesz zajrzeć na ich stronkę internetową.

No ja nie mam jeszcze takich super ekstra wymarzonych butów do joggingu ale już na oku mam kilku faworytów. Też między innymi myślałam o new balance ale właśnie z taniego sportu bo generalnie czas jest teraz wyprzedaży a akurat buty tej marki są też na przecenach :)

ja mam bardzo fajne buty do biegania new balance i jestem bardzo zadowolona, są wygodne, lekkie , można w nich biegać na wszystkich powierzchniach , nadają się także na fitness