Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 195cm wzrostu i pytań

pytanie do kobiet - czy mam szansę na dziewczynę (spójrzcie mój opis)

Polecane posty

otóż scharakteryzuję się krótko - moje wady i zalety - a Wy kobiety oceńcie czy mam szansę u jakiejkolwiek dziewczyny, czy warto startować do jakiejkolwiek, choćby "szarej myszki" czy dać sobie spokój i zająć się czymś innym. Proszę też o rady jak przezwyciężyć wady - 22 lata - twarz mam niekiepską, żaden Banderas ale też nie krzywa twarz - wysoki brunet, 195 cm wzrost, szczupła budowa ciała - jestem religijny, lubię chodzić do kościoła, byłbym ulubieńcem starych babek, jako pewnie idealny wnuczek - nie piję, nie palę - mam sporą wiedzę z wielu dziedzin, pewnie mógłbym brać udział w "Jeden z dziesięciu" - jestem "oczytany", interesuję sie wieloma rzeczami - nie lubię oglądać TV - mam już licencjat, a szykuję się do pójścia na magisterkę - nie przeklinam, szanuję kobiety, przepuszczam w drzwiach, starszym sąsiadkom pomagam nosić zakupy, trzepać dywany itd. ale: - obecnie mieszkam z mamą, ponieważ w innym mieście stracilem pracę i musiałem się przeprowadzić na jakiś czas - nie mam w tej chwili pracy, szukam jej - nie jestem duszą towarzystwa, mam nietypowe zainteresowania raczej - nie umiem prawie nic naprawić, zrobić w domu (ojciec zmarł jak byłem mały) - nie miał kto dać mi przykładu - wybudowanie samemu własnego domu to zapewne mission impossible - nie mam prawa jazdy - nie szastam kasą na lewo i prawo, w wielu sytuacjach wolę zaoszczędzić niż potem żalować głupio wydanej kasy - mam raczej niską samoocenę - w kontaktach z pięknymi, przebojowymi kobietami od razu sytuuję siebie na straconej pozycji - nawet nie próbuję zagadywać jak zaznaczyłem w temacie pytanie jest do kobiet więc faceci niech się wstrzymają z wydawaniem sądów [cześć]

Gość gamera
wysoki brunet, 195 cm wzrost i już wiadomo, że masz

a macie dla mnie jakieś rady ?

ej no, opis jest ok, nie zmieniaj się dla jakiejś kobiety, ona musi docenic to, jaki jestes :) I szanse ofkors masz :D

No jasne że masz szanse i to dużą :D powodzenia w 100% znajdziesz 🌻

Gość Dadamda
Jasne że masz. Poszukaj w goole rad na twoje ''braki'' jest w cholere tych porad i takich fachowych.

Gość 235235235
masz - z powodu wzrostu mówię szczerze Natomiast odpowiedź byłaby dyskusyjna, gdybyś napisał o sobie dokładnie to samo, ale wzrost np. 165 cm Wtedy mimo wszystkich Twoich zalet uważam że byłoby Ci trudno znaleźć laskę

Gość Do póki jestem
Raczej google.pl ma być. Wierz albo nie ale ja bym cię chciała. O ile potrafisz zainteresować 1 z twoich pasji. Temat do rozmowy z nią już masz.

Gość Do póki jestem
Raczej google.pl ma być. Wierz albo nie ale ja bym cię chciała. O ile potrafisz zainteresować 1 z twoich pasji. Temat do rozmowy z nią już masz.

Gość IMO13707
Niekoniecznie... Z tym wzrostem wybijasz się z tłumu, dlatego na SEKS masz szansę. Niestety na związek potrzebujesz pracy - czyli pieniędzy.