Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

szukam pomyslowych kafeteriuszy

Polecane posty

chcialam zorganizowac kampanie przeciwko sterydom. I ogolnie mam pomysl na plakat reklamowy. Bedzie on przedstawial "napompowanego" faceta i balonik. Tylko ogolnie brakuje mi jakiegos fajnego hasla. Moze jakies pomysly? Plakat ma byc w formie zartu ale wiadomo, ze chodzi o glebsze przeslanie. poniewaz czesto zaskakujecie mnie swoja pomyslowoscia licze na Wasza pomoc:-p

Gość dobra jest Kaśka
do jutra coś wymyślimy :)

Gość dobra jest Kaśka
wymiękam jak widzę Kaśkę ;)

Gość I I I
Nie pakuj, bo wymiękniesz.

a to ma byc haslo reklamowe? bo jesli tak to niebardzo... poniewaz nie chce zniechecic mlodych ludzi do cwicze tylko do brania sterydow...

Ale co cie te biedne sterydy przeszkadzają? Podaje je się ludziom po operacjach i po wypadkach w czasie rekonwalescencji. A że debile biorą? I tak będą brać i twoje plakaty absolutnie niec nie zmienią. Plakaty nie przemawiają do zdrowia ludzi.

Gość to poprawka
Nie pakuj się w sterydy, bo wymiękniesz.

Ta kampania jest skierowana głownie do osob z mojego miasta, ktore uczeszczaja na silownie. Poza tym moj M prowadzi taka dzialalnosc i oboje wpadlismy na pomysl by cos takiego zaistnialo w jego firmie. Zreszta to nie jest wazne. Prosze Was jedynie o pomysly:)

Gość dobra pomysła ale zerżnięta
Na plakacie Jarek: sterydy-srydy! Smoleńsk - kur­wa!

Gość fajans ver. 1.1
a może być z przekleństwem? :classic_cool:

Gość fajans ver. 1.1
o, masz plakat jak znalazł, wklej tylko inną twarz i zmień kolor, żeby nie było plagiatu :classic_cool:

Gość klamaka od kibla
nie baw sie w zydów nie stosuj sterydow

.Po co ci sterydy?!zamiast się oszukiwać i robić złudzenia....postaw na dietę i ćwiczenia! Pamiętaj- coś co na siłę pęcznieje-z czasem opada i i jak guma flaczeje:P Nie jesteś cool jeśli oszukujesz a skoro w siebie sterydy pompujesz to jesteś pusty...-jak ten balon nadmuchany zupełnie jak twe mięśnie-naciągane!! Taki z ciebie kulturysta a wszystkich robisz balona?? szok wstyd-taki wielki facet a sterydom dał się pokonać!! Łatwiej ci łykać niż na siłce pykać! hahaha--beztalencie moje ojoooj