Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

szukam pomyslowych kafeteriuszy

Polecane posty

z checia bym odpalila jednak ta "kampania" jest tylko i wylacznie moim wymyslem wiec nie ma mi kto za to placic:-o Ale to nic, liczy sie cel! kurde musze leciec a szkoda bo fajnie sie Was czyta. Ale zajrze jutro wiec czekam na kolejne pomysly a jak juz zaprojektuje plakat itd. to go tu wrzuce i ocenicie:) buziaki🌼

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu odechciało mi się właśnie kolacji :o

Gość kyrie elejson
kojarzy mmi sie o z piosenka rodowicz "kolorowe jarmarki" "a najbardziej mi zal :D kolorowych jarmarkow/blaszanych zegarkow(...) balonikow na druciku" :D ale moze zby wysoki poziom abstrakcji

Gość kyrie elejson
nie rób sie w balona/zrobiony w balona/zrobiłem sie w balona (koles z cwanym usmieszkiem na zdjeciu)/jak zrobilem sie w balona cos w en desen

hmmm mi sie podoba ale.... przewaznie osoby zazywajace sterydy nie blyszcza inteligencja wiec i przekaz mojego plakatu moze byc dla nich niezrozumialy:classic_cool: nie chce generalizowac ani nikogo obazac bo ludzie sa rozni jednak tresc ma trafic do kazdego bez wzgledu na poziom IQ

oooo wlasnie cos takiego jednak jesli macie inne pomysly niekoniecznie zwiazane z balonem to tez chetnie skorzystam

Gość kyrie elejson
katharsis nie pakuj, kurwa, bo w ryj! :D hahaha :))))))))) (ale masz racje, to racej proste gostki- w wiekszosci przynajmniej)

Gość kyrie elejson
AIRMAN (takie nabijanie sie ze strongmanow)

mysle, ze wspolnymi silami cos wymyslimy:) albo dostane jutro jakiegos olsnienia i sama na cos wpadne. chcialam te kapmanie bardziej na wesolo potraktowac bo wydaje mi sie, ze tym sposobem szybciej trafi to do odbiorcy. a moze sie myle?

Gość kyrie elejson
no, ak chyba najlepiej nie obraza sie, tylko przemysla