Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczukrywon

czy mam u niej szanse????

Polecane posty

Gość szczukrywon

..........

Gość szczukrywon
no bo tak podobami sie dzioewcfzyna atka jedna co w sklepie miesnospozyczym pracuje ale ja teraz to w sumie bezrobotny jestem wiec chyba nie mam u niej szans ale niedlugo podlapie taka fuche u znajomego ojca przy napraiwe sprzetu agd to myslicie ze wtedy moglby do neij startowac bo ona to w sumie tylko w sklepie sprzedaje wiec duzych wymagan nie powinna miec co nie ja samochod mam

Gość szczukrywon
cukier w domu mam

Gość szczukrywon
no a zagadales juz do niej?

Gość szczukrywon
ale za 2zl to co ja moge kupic chyba paczke flipsow czekoladowych

Gość szczukrywon
ale jak tak zagadam o jej prace to moze ona sie obrazi czy co bo ona taka jakas smutna jest chyba nie lubi tej pracy i nie chce sie zblaznic i ja wkurzyc bo potm bgendzie ceizko to nadrobic myslalame zeby zapytac tak prsoto z mostu czy nie mialaby ochote gdzie wyjsc po pracy ale tera kasy nie mam

Gość szczukrywon
ta moja ma na imie monika no spacer to tez dobre ale jakby ona chciala na jakies ciastko czy cos wyjsc to jeszcze byloby ok ze 10zl to ja w portwelu mam

Gość szczukrywon
ale ja nie wiem czy ona iwe co to jest netto u nas coprawdy niedaleko jest taka ich duza hurtownia ale ona chyba sie nie niteresuje biznesem sklepowym no od rodzicow to juz nie chce brac bo caly czas mi wypomijaja i nzajdz robote znajdz robote to juz nie cche ich pieniedzy brata mam starszego ale on ma taka jedna kune i caly czas kase na nia rozpeirdala i tez jest lysy to nie moge na nikogo liczyc

Gość szczukrywon
o 200zl to teraz dla mnie to jest hard kesz bo cienko z robota to nie ma coliczyc tak jej nie zaimponuje

Gość szczukrywon
hahha no ja tez tak mam ze sami cos pierdolne sam nie wiem co a wtedy beka jest na calego