Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolitkaaaaa

"Bycie" z facetem bez zobowiącań

Polecane posty

Gość Lolitkaaaaa

chłopak po przejściach z byłą, nie są razem od prawie 4 miesięcy, od miesiąca się spotykamy.. jest fajnie, buziaki, chodzenie za rączkę, słodkie słówka, ale i poważne życiowe rozmowy. NA początku było powiedziane przez sam oboje, że na razie wszystko bez zobowiązać. Ale to już mnie zaczyna denerwować, wiem że mogę z nim dużo, ale wiem też że nie wszystko, bo nie jest mój. A chcę żeby był.. Pogadać z nim o tym? O nas? Że ja jednak coś więcej chce? Nie wiem sama...

Gość Lolitkaaaaa
up up up

Gość Lolitkaaaaa
nie, to za wcześnie, po raz ze względu na wiek, po drugie ze względu na długość znajomości

Gość sdfasdsadf
Ale on nie chce i jak mu to powiesz to pewnie się zmyje,więc lepiej mu to powiedz póki nie jesteś jeszcze aż tak zakochana to będzie ci mniej bolało. A może też się okazać że on też coś czuje,więc mówiąc mu co czujesz jak najszybciej będzie najlepszym wyjściem.

Gość Lolitkaaaaa
ale on mówi że chce, ale że niby nic na siłę.. "nic na siłę" to była moja początkowa gadka, bałam się związku, on jest starszy, bardziej doświadczony że tak powiem. A teraz, kiedy mi już na nim zależy, chciałabym tak więcej.. Najbardziej gdy jesteśmy w towarzystwie i np. mnie pocałuje czy coś, a poźniej mnie ludzie pytają czy jesteśmy razem. Ja musze mówić że nie, a szkoda, bo chciałabym z nim być, i to bardzo :(

Gość rodzynka ..
pogadaj z nim, wiem jaka to sytuacja :O nie za ciakawa

Gość Lolitkaaaaa
ale boję się że zniszczę to co jest do tej pory :O :(

Gość cowy na to ??
gdy jesteśmy w towarzystwie i np. mnie pocałuje czy coś, a poźniej mnie ludzie pytają czy jesteśmy razem. Ja musze mówić że nie o kuwa dziewczyno widać że się szanujesz :D 🖐️

Gość Lolitkaaaaa
cowy na to ?? - a co dziwnego jest w zwykłym buziaku w policzek? albo powiedzeniu czegoś miłego na ucho? :O staszek spod monopolowego - może i miesiąc, ale nie wiesz jak to wygląda, raz jest jakbyśmy byli prawie razem, a później on jakby się boi dalej brnąć i taki dystans.. Z byłą był rok

Gość vccd
powiedz szczerze mu czego oczekujeszs bo bedzie Ci zle tak dalej to ciagnac,zobaczysz co on powie,jesli nie zechce "czegos wiecej"to daj spokoj bo bedziesz z czasem tylko sie meczyc

Gość Lolitkaaaaa
no ale teraz to ciężko mi by tak było "powiedz a jak nie wyjdzie to trudno" zależy mi już na nim :( nic nie poradzę

Gość vccd
no to jak Ci tak bardzo zalezy to krzystaj z tego co masz a czas sam pokaze:)

Gość Lolitkaaaaa
ehh, chyba tak zrobię, serio, nic na siłę, jakoś to będzie

Gość sdfgsdfgsdgs
Ty nie masz jeszcze 16 lat??