Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmm bądź mądra...

norma czy chorobliwa zazdrość???

Polecane posty

Gość hmmmm bądź mądra...

Wytłumaczcie mi bo może to ja jestem głupia małolata i nic nie rozumiem, mam 22 lata :) jestem od 3 miesięcy z facetem (29 lat), musiałam się umówic z kolegą z którym byłam na weselu pół roku temu by odebrać od niego płyty z wesela. Umówiliśmy sie więc na herbatę gdzies w centrum. Chłopaka tego na wesele wzięłam z netu gdyż dał ogłoszenie że szuka partnerki a i ja byłam w podobnej potrzebie. Taka uczciwa wymiana, Ty idziesz ze mną ja z Tobą, nic więcej nie było! od tamtego czasu widzieliśmy sie tylko raz - pożyczyłam mu płyty. Mój chłopak zrobił awanturę, że... aż mi sie nie chce wspominać. Że to jakieś chore spotykać sie z obcym facetem na herbatę, że powinnam wziąć płytki i powiedzieć że sie śpieszę. Fakt że miał nieprzyjemne przejścia z kobietami, że ich koledzy okazywali się czymś więcej... ale czy on ma rację? proszę o opinie osób nie co starszych powyżej 25 lat, bo on wierdzi, że jak dorosnę ro zrozumiem :)

Chłopak zdecydowanie przesadził. Masz prawo spotykać się z innymi, nie jesteś jego własnością przecież. Widać że ma kompleksy i chyba złe doświadczenia.